Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До админите - относно кражбите
Автор: mun4o   
Дата:   20-01-05 11:49

При разглеждане на авторите в сайта тук-там се вижда червено провоъгълниче с удивителен знак и надпис"Публикува от свое име чужда снимка". Същевременно, крадецът продължава да е регистриран в сайта. Това нормално ли е?

Отговори на това съобщение
 Re: До админите - относно кражбите
Автор: Kuncho   
Дата:   20-01-05 12:01

Абе мен половин Варна ме копира като стил и изработка, та чак и части от мои файлове използват... ся да ходя им троша коленете ли?
Преди 4 години Орлин на Happy ми беше казал: Щом ме копират значи съм на прав път!
[smilie7]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-01-05 12:07

То само това да беше....
общо взето простотията се субсидира под разни форми https://photo-forum.net/joro/emoticons/intheclub.gif
Интересно е да прочетеш някои теми от близкото минало...на хора дето сега ги хващат в кражба. Публиката пък се култивира. Почти беше приела за нормално да се чопва /на парче/ и голяма уста се отваряше с/у единиците, дето имаха напротив това..поне за своите снимки.
Рано или късно всеки крадец или простак си го отнася /поне удивителната...а ако е никои...и дезактиве/...а за нас остава дълготрайния спомен от неговото присъствие...и радоста от поне 10-ина нови приемници на това поведение /като е безнаказано..вилнеят, има ли буря..се снишават/.

Автор: joshua   
Дата:   20-01-05 12:09

хехехе, щото пък ти си един самороден талант....https://photo-forum.net/joro/emoticons/mad.gif

btw, да не стават грешки ше кажа, че не ти знам творбите, ма не съм забелязял нещо да се отличава качествено (е да де, то тва е щот те крадат пак)

Автор: asahi   
Дата:   20-01-05 12:11

... и си свиват опашките между краката да не им ухаят ароматите.

Дата:   20-01-05 12:12

Та какво общо имат моите безразборни снимки за удоволствие с професионалния ми продукт, а Джошуа?

Дата:   20-01-05 12:19

komentirah, ne snimkite ti, a profesionalniya ti produk i dazhe ne lichno tvoya, a nekoi zabludi v koito profesionalisite silno si vyarvat, kato naprimer che prokarvat nekvi partini v hudozhestvenoto i intelektualno razvitie na chovechestvoto, i ako mi pozvolish da vlyaza v spor s orlin, tva mozhe i da ne e kriterii za teb, a za tezi okolo teb

Дата:   20-01-05 12:22

Ако коментара ти е по принцип и не конкротно към мен бих се съгласил с теб [smilie7]
Той asahi знае за какво говоря [smilie25]

Дата:   20-01-05 12:29

не, не е конкретен

Автор: Todd   
Дата:   20-01-05 12:40

А бе я някой да каже поне колко пари могат да се изкарат от една снимка ???? Та да не си пускаме шедьоврите тук [smilie5] Те с тия 140К
не се сещам кво ще направят де -ама нека .Поне да си изкаме процент [smilie18] За една бира поне :)))[beer]

Дата:   20-01-05 12:44

аз по принцип съм за откритието на д-р Гилотиен.https://photo-forum.net/static/forum/2011-10/jpsj7880.JPG
http://www.farnostbystrc.cz/oko/oko38/gilotina.jpg

ако те изкуши левият нокът - го отрежи, за да не се налага да си режеш пръста...или главата дори.
Без ножица - няма хигиена, колкото по овреме, толкова по безболезнено и за простака/крадеца, и за форумобществото.
Не ми се вживява в нечии измислени светове.

Автор: emsago   
Дата:   20-01-05 14:18

i "kradcite" si imat svoi fenove! ta zatova shte da e :)))

Автор: fogas   
Дата:   20-01-05 14:19

мдаааа
Аз например съм фен на Арсен Люпен

Дата:   20-01-05 14:29

mda, i az fogas si padam po gentelmeni [smilie18]

Дата:   20-01-05 14:35

а аз си падам по джентълменки.

Автор: n_antonov   
Дата:   20-01-05 14:42

Предполагам, че админите не са нито падари, нито органи на МВР, така че единственият начин да порицаят крадците е като ги "жигосат".

Мисля, че това има много по-голям педагогически ефект от стандартното банване или деактивиране на ника, след което винаги може да последва регистрацията на нов и така ще си играят на криеница до безкрай.

Дата:   20-01-05 15:09

v kakvo tochno se izrazjava tova "jigosvane" [smilie5] ... i deistva li na recidivisti?

първа  назад  1     всички  напред  последна