Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Molia za savet
Автор: dani   
Дата:   16-01-05 23:09

Iama problem s digitalkata canon 300d zabeliazah,che kato snimam na otkrito i temperaturata e okolo NULA i malko po-niska snimkite ne sa mnogo na fokus.Znam che pri temperatura -10 -15 imat problem digitalkite,a ne na -1 [smilie11] [smilie11] [smilie11] Molia vi nakoi da mi dade savet kakvo da pravia.A i v po-goliamata chas ot vremeto go darja na toplo pod iaketo.[smilie2] [smilie2] [shtrak] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Molia za savet
Автор: sp   
Дата:   16-01-05 23:24

ами всъщност имат проблеми под нулата а не при -10 -15... така де този модел, сапунерките...
иначе аз това което съм чел е да го държиш под якето и само като снимаш да го изкарваш, но ти това явно го правиш... незнам какво друго...

Дата:   16-01-05 23:31

Emi davat na tezi po-profesiaonalnite aparati che izdarjat pod nulata pone do -10[smilie11] [smilie11] [smilie11] A moje li da e ot obektiva?

Автор: Gafa   
Дата:   16-01-05 23:38

Не знам за какво говориш
днес на Панчарево снимах и 300Д то беше постояно на врата ми
температурата беше под нулата пръстите ми се вкочанясваха от студ , но дигиталката цъкаше ли цъкаше http://forum.all.bg/showflat.php?Cat=&Board=photo&Number=602607&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=all

Автор: sp   
Дата:   16-01-05 23:40

по-професионалните да... :) 300д що пък да е от тях :)
виж в stevedigicams или където и да е другаде работната му температура..

Дата:   16-01-05 23:48

ok mersi za savetite[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна