Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Anketa
Автор: lucky   
Дата:   15-01-05 16:42

Ostavam sas vpe4atlenie 4e ima dosta hora sas 20D vav foruma.Az samia si vzeh i sam dovolen....koi sa drugite?[beer]
Ne se nervEte...znam 4e e glupava tema.....[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Anketa
Автор: gorba4ov   
Дата:   15-01-05 16:44

давай да си менкаме мнения....[shtrak]

Автор: Brummaker   
Дата:   15-01-05 16:44

ми като знаеш.... [smilie6]

20D [smilie24]

сега по-добре ли ще снимаш ? [smilie3]

Дата:   15-01-05 16:50

lucky: споко... човек колкото по-хубави снимки има, по трудно общува с другите (били те и настроени за нови знания и запознанства)..... Най-добрите дори не постват.....така че ако търсиш отзвук с такава тема - ще е само от "пляваджии" като мен.....[smilie18] [smilie18]

Автор: papi   
Дата:   15-01-05 18:30

NIKON D70 рулессссссссссссс:)[smilie24]

Автор: stoevmobile   
Дата:   15-01-05 19:08

papi,
ти не плачеше ли за нещо като по-нов и по-сполучлив фотощрак, или бъркам? [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: papi   
Дата:   15-01-05 19:12

ами възможно е ,но докато го чакам правя щрак с този...

Дата:   15-01-05 19:57

Има един Бог на Фотоапаратите и той се казва CANON !!!

Автор: special_k   
Дата:   15-01-05 20:42

Az si kupih 10D v4era. Do sega snimah s D60...

Автор: Brummaker   
Дата:   15-01-05 21:16

special_k - ЧЕСТИТ ТИИИИИИИИИИ !!!

[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   15-01-05 22:08

Brume az snimah predi sas 1V taka 4e edva li sega 6te mi e snimaneto po lesno no sam dovolen kato zialo ot AF-a.....mnogo po dobre ot EOS 30.......i osobenno na tumno.....
ot druga strana e mnogo eftina za DSLR ta mi idva dobre......
Papi,D70 ne stava i za zatiskane na zeleto.....[smilie5] ...ne e dostata4no tejak :P[beer]

Автор: snooper   
Дата:   15-01-05 23:20

Mi vreme beshe sled tolkoz godini i canonite da mogat malko ot malko da fokusirat na tamno, che inak zavaliite canonadjii obiknoveno siadat da piat predi nas vecher shtoto aparatite im po-rano spirat da fokusirat [smilie25] [smilie25] [smilie25] [beer]

Автор: stoevmobile   
Дата:   15-01-05 23:25

special_k
да му избиеш блендата от фотки и нека светлината бъде с теб [smilie24] [smilie24] [smilie24]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   16-01-05 01:18

Snoopy,siadat da piat po ot rano 6tot po burzo sa si nasneli kot i triaba[smilie19]

Дата:   16-01-05 03:18

lucky, prosto sa sviknali da praviat kompromisi - kato pochnat ot tova, che niamat protektor za displeia, minat prez tova che im se nalaga da snimat s M42 obektivi i svarshat do tova, che shtom ne mogat da snimat s tez neshta v chantite, pone da vzemat ot rano malkoto biri, koito sa stoiali v hladilnika[beer] [beer] [beer] [beer] [smilie19]

Автор: thor   
Дата:   16-01-05 09:51

snooper ,не е така ... тея с Canon-ите бързо си вършат работата щото знаеш ли кво ........... ти си знаеш де ...аз нема ти обяснявам ,ама щото ги имам и от двата и Canon-ни и Nikon-ни ..де....
ами пък тея с Nikon-ите не си пият бирата щото си блъскат главите върху снимките без фокус щото мноо мърдат докато снимат ,и търсят животинките по кадрите - които пък са избегали от шума на обективите им,дето дрънчат като трактори ,аааа и са изморени от мъкнене на стативи и моноподи ..тооо има и други причини ..ама за сега само толко ,обяснения ...[smilie6]

Дата:   16-01-05 18:27

A za golem formatm mojesh li da namerish optika canon - ne, no hubava nikonska kolkoto iskash, puk to na goliam format se meri profesiolnalizma... sto pati sam go kazal i pak she go kaja - Nikon e firma za optika osnovno, a ne za kalkulatori, printeri i mastila kato niakoi drugi[smilie19] [beer]
A tva, che nie tuka se hapem za prinadlejnosti za leica format, che otkakto vlezoha cifracite chesto i za APS - s tui samo si cheshem ezicite...[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   16-01-05 18:47

хехе ми нали мога да закача всякакви обективи на Canon-а ,ко ми дреме ,лепвам ги одма ,ей на пуснах тема в която съм снимал с един Nikkor 20mm f 2.8 и фотощрака Canon DSLR си мереше супер , тва не моеш да го направиш с D70 въпреки че е Nikkor обектив ..[smilie6]

[beer] [beer] [beer]

[smilie7]

Дата:   16-01-05 18:53

Ma az taka i taka ako iskam tolkoz merene - Imasi D2x, a oshte po-dobre - ima si Sekonik primerno za taia rabota, te horata ne sa go napravili bez prichina...
A za optikata - mi da, ama puk mojesh li da snimash s nikonski G obektiv na Canona - samo na edna blenda mojesh[smilie18]
puk i az kato moga da si slagam nikonski obektivi shto sa mi drugi za leica format...[smilie18] [shtrak] [beer]

Дата:   16-01-05 19:00

ми що да снимам с G обективи ..тва обективи ли са [smilie11] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
ми на теб ти трябват защото например нямаш портретен който да отваря на 1.2 ,нямаш и TSE ,нямаш и MP-E нямаш и 100mm макро, Nikon-ското е по скапано и т.н. немаш 300mm f4L IS ..абе не ми се изброяват [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   16-01-05 20:12

...prodaljavam:
24\1,4
35\1,4
50\1
85\1,2
200\1,8
400\5,6
1200\5,6
i o6te niakolko stabilizirani.....[smilie19]

Автор: jumbo   
Дата:   16-01-05 20:20

абе тор G обективите не само йофтинките за по 200 лв......
примерно 200/2 300/2.8вр 17-55/2.8 12-12/4 и още....

Дата:   16-01-05 20:26

Verno tva za G obektivite beshe golema glupost bre, thore, misleh te za po-uchen[smilie6]
Inak - mi kato niamam 85/1,2, imam 85/1,4 , koito e kade-kade po-dobre opticheski, izobshto nikon nikoga ne sa se uvlichali po mega-svetlosilnite obektivi s kompromis v kachestovoto i naduta cena...[smilie24] [smilie7] [beer]

Дата:   16-01-05 20:38

е добре де не са ..ама са осакатени ..то далаверата при Nikon беше когато всичко беше съвместимо а не сега ..дето преди да купиш нещо трябва да се дзвериш в две страници със съвместими продукти или трябва да си купиш фотоапарата на годината ,докато при Canon ,немаш грижи който и фотоапарат да вземеш от EOS и който и обектив да вземеш EF ,но проблемо ...но ..но ...но проблемо ..всички обективи от които имаш нужда и които ги има при Nikon си ги има ,плюс в по-голямо разнообразие ,

плюс по евтини ,плюс с по голяма светлосила ,плюс с по безшумни и по бързи мотори ..иначе и при Nikon си има някои предимства ..но така трябва да бъде трябва да има конкуренция ,ето жив пример ,на моя EOS DSLR мога да закача всички Nikkor обективи ( даже и тези които не може да се закачат на байонет AI ),а тези които са G с тях ще мога да меря само на макс диафрагма или не ми се проверява при каква диафрагма са когато не са закачени на фотоапарат...

и не само Nikkor ,Zeiss,Leica R ,среден формат и други ..е сега как да си взема Nikon при това положение ,иначе бих си взел и сега един D70 на старо ..ама като не мери с механичните Nikkor-и ,ми нема си взема ,ако не ставаха на EOS виж тогава щеше да падне голямо мислене ,ама сега нема кво да му мисля грабвам си EOS-а и .........но проблемо ...[smilie6]

[smilie7]

Дата:   16-01-05 21:07

Tai de, no ti si fen, a na niakoi hora aparata im triabva za rabota i zatova hich ne im dreme kakvo M42 govedo shte mogat da si slojat na aparata... Mi ia si spomni koi si smeni baionetai prezaka potrebiteli, koito s godini biaha zabirali FD optika... Edinstvenata seriozna greshka na nikon, koiato sam nameril pri prehoda ot MF kam AF beshe, che si ostaviha motora v tialoto i dalgo vreme beshe taka predi AF-S... no - tova ne gi napravi po-bani, a i spomniam si edna vecher v edna tamna krachma biahme niakolko-foto iunaci... a barmankata preksrasna, s edna buina kosa, nooo slabo osvetena - ta 3-ma canonadjii i az hvanahem bas da sniame po 5 kadara na af, na drugia den pusnahme kopia - mi samo az imah fokus i to s nikon ot niskia klas za 250 dolara, EOS 3 se beshe izlojil v 5 poredni kadara, a az s nekav mijav F75 imah fokus vav vsichkite 5 kadara... haha, hubavo mi doidoha tia 50 leva ot bas, otidoha za Nikkor 50/1,8 [smilie19]
Ta da jivee problema s fokusa pri niska osvetenost za da moga da pechelia basove dalgo vreme[smilie18]

P.S. AB dneska shto taka zdravo si cheshem ezicite na tema nikon/canon - mai za vsichki ni izvan Izrael e pochiven den[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна