Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Имам нужда от помощ!
Автор: UFO   
Дата:   14-01-05 00:36

Проблема ми е следния. Имам апарат обикновен с лента Canon Prima Super 28V, който нещо се повреди, носих го в Pan Service (в Младост 1 Бл. 1) , но там ми казаха, че има проблем с "Lens unit"-a, и че ремонта му е много скъп и не си струва.Понеже знам, че това не е сервиз специализирам само и единствено за ремонт на фотоапарати се обърнах към вашия фото форум с надеждата Вие като хора, който сте навътре с нещата да ми помогнете, да ме насочите към някой сервиз в който може и да модат да ми помогнат...апарата ми е скъп защото ми е спомен и имам много снимки от него и ми е жал да ги захвърля ей така... Благодаря ви предварително...

П.С.-инфо за апарата можете да намерите на : http://www.canon.com/camera-museum/camera/1992-1996/data/1994_ab-luna.html

Публикацията е редактирана (14-01-05 00:51)

Отговори на това съобщение
 Re: Имам нужда от помощ!
Автор: pabadjiev   
Дата:   14-01-05 02:22

Иди на улица "Аспарух" 64 в сервиз NFS.

Автор: UFO   
Дата:   15-01-05 02:21

Мерси много...[smilie5]

Автор: nemchev   
Дата:   15-01-05 09:51

abe i az imam edin olympus is 50 koito 3pati mu praiha edna 4ast i tq pak se skapa...taka 4e e vreme da razmisli6 zqa ne6to novo...i na men mi be6e spomen i za tva si go pazq.kato dekoraciq:))na edno stativ4e i e gotova rabotata:))[beer]

Автор: n1x0n   
Дата:   15-01-05 12:06

Ако в Пан Сервиз не могат да го оправят за нормални пари, значи и другаде няма да стане. Пан Сервиз е фирмения сервиз на Канон и Е специализиран в ремонт на апарати.

първа  назад  1     всички  напред  последна