Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 предлагам конкурс за черно-бяла фотография(лентова-конвенционална фотография)
Автор: papi   
Дата:   14-01-05 12:53

ако не сметне сас и другите че отново темата ми е глупава имам предложение за конкурс черно бяла фотография-лентова-свободна тема за конкурса и да важат снимки само от лентов носител,може да се направи и компромис за копирането-дали ще е ръчно или на машина-хайде да забравим дигиталните за момента...

Отговори на това съобщение
 Re: предлагам конкурс за черно-бяла фотография(лентова-конвенционална фотография)
Автор: Madball   
Дата:   14-01-05 12:56

Evala az sum ZA!!! [smilie19]

Re: предлагам конкурс за черно-бяла фотография(лентова-конвенционална фотография)
Автор: Phoki   
Дата:   14-01-05 12:57

Какъв награден фонд си осигурил за конкурса???[beer] [shtrak]

Автор: Madball   
Дата:   14-01-05 12:58

20 stotinki [smilie18]

Re: предлагам конкурс за черно-бяла фотография(лентова-конвенционална фотография
Автор: volokin   
Дата:   14-01-05 12:59

Папи, ми хубу, ама обикновено конкурсите имат теми, а начина е все тая, щото аз по тая логика мога да предложа, албумин-метод за конкурс, т.е. приемат се само такива неща правени по този метод или ойл-принт, или каквото искаш, полароид-техника и незнам си кво още, малко несериозно ми звучи, техниката на снимане-печатане и презентация се избира от автора с цел по-добре (спред него) да представи своята идея, да ги делим е малко несериозно, не мислиш ли?[smilie2]

Автор: Canon   
Дата:   14-01-05 13:01

volokin
[smilie24]

Дата:   14-01-05 13:03

значи забравете за темата...[smilie23] все едно не сам я пускал

Re: предлагам конкурс за черно-бяла фотография(лентова-конвенционална фотография
Дата:   14-01-05 13:06

и за да не останеш обиден, ще ти кажа, че повечето аналогови техники, (примерно цианотипия) стават и дигитално, т.е. как ще различиш това снимано наистина на лента и правено по този начин от това което е снимано дигитално и после с цианотипия ?? Не знам дали ме разбираш, ама възможности за манипулация има колкото искаш [smilie3]

Автор: Canon   
Дата:   14-01-05 13:08

papi
Нищо лошо, важното е да имаш желание и търсиш непрекъснато.

Автор: koceto   
Дата:   14-01-05 13:11

а какво е цианотипия[smilie11]

Дата:   14-01-05 13:16

SEARCH !!!!!!!!!

пускал съм го тук, има го и в гуглето, дълго за обяснение ;-) Не се сърди ама нямам време сега ОК[smilie3] ?

Дата:   14-01-05 13:16

ами начина е като покажеш самата снимка с негатива...

Дата:   14-01-05 13:31

намерих обяснение какво е!!!
ето и линка за тези дето незнаят, аз вече несъм от тях[smilie5]

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=72786&t=72786&phorum_uriauth=#reply_72786

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: cooler   
Дата:   14-01-05 13:44

Аз съм с Papi.Виж поста за Черно Бяла фотография.Не трябва винаги да се търси маневра за нечестно представяне на такива мероприятия.В НАТФИЗ така става-Даваш копие, но придружено с негатив и нема той онуй.Нали всички имат лентови машини? Що да не ги ползваме за такова нещо още повече че става дума класически способ през който са минали повечето от нас? Или повечето ги мързи?

Автор: koko_k   
Дата:   14-01-05 14:52

и аз съм За!хубава е идеята!но аз мисля,че все пак трябва да има някаква тема конкурсът,освен,че задължително снимките ще бъдат ч/б![smilie25] [shtrak]

Дата:   14-01-05 14:54

аз също се влкючвам [smilie24]

но нека срока да е поне 6м.защото тепърва ще почвам да копирам сам.имам нужда от време. а и най-вече от инфо за копирането. несъмнено ще сгерша някаде...но така се учи нали!!!

Автор: TPECHAT   
Дата:   14-01-05 15:01

prailno,
predi da pusnesh nekva tema misli [smilie21]
ot izvestno vreme vijdam , che si nqmash druga rabota osven da pulnish bazata NULLs [smilie21]

Автор: mikele   
Дата:   14-01-05 15:09

Ами хайде да не се караме а да пискаме съвет от по умни люде относно темата а?
Да речем от Доц.Ж,Арабов, от божков или вие предложете.
А ако кажете че и те не са фотографи?

Дата:   14-01-05 15:15

fotograf e chovek, koito se e rysnal okolo 30 000$ za tehnika, vsi4ki drugi sa liubiteli [smilie21]

Дата:   14-01-05 15:15

30 000$ minimum da kaja [smilie21]

Автор: fogas   
Дата:   14-01-05 15:18

Тема "Птици" как ви се струва? Айде почвайте.

Дата:   14-01-05 15:21

па може и прав да си треснат слагаш апарат пред Ал.Невски и си пиеш кафенцето а той сам снима ли снима и ти носи паричките на маста.Е такава техника не съм аз виждал а ти?

Дата:   14-01-05 15:21

ухааа абе треснат това са много пари бе...30000$[smilie11] [smilie11] [smilie11]

какво трябва да правиш, че да вложиш толкова пари, а и да си на печалба???

Дата:   14-01-05 15:26

ми коце да бачкаш ама нали писах и 60000 да са сами не снимат бе

Дата:   14-01-05 15:28

mikele, neshto ne vijdam smisala v pisaniata ti [smilie21]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна