Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 продавам принтер EPSON STYLUS 2100!
Автор: duke   
Дата:   10-10-06 02:00

Продавам принтер Epson stylus 2100
На този линк има инфо за модела и цена за нов в бг.:
http://www.infoguard.net/products/type.php?tid=5&prid=214

Принтерът е в отлично състояние.
Продавам го само, защото трябва да се ползва поне 1 път в месеца за да не се запушват дюзите, а аз няма да мога да го ползвам до другото лято. Това е единствената причина. Имам висококачествени проби на фотографии на различни хартии, които наистина впечатляват с разделителната си способност и невероятната тоналност
Цена: 950лв
В цената са включени пълен комплект мастила и включително и 5-10 ресервни мастила , 40листа А4 епсон хартия с двойно лице, 100 броя А4 обикновена хартия отново на епсон.и други хартии на по дребно

е-маил: veliphotos@yahoo.com

Отговори на това съобщение
 Re: продавам принтер EPSON STYLUS 2100!
Дата:   12-10-06 00:28

брей голям екшън в този базар...голяма търговия...за два дена обявата ми за няколко дена бе избута тотално...някой не се ли интересува от качествен принтер :))

Автор: Dady   
Дата:   12-10-06 14:10

Интересуваа ме принтера, но има големи разлики в цените, погледнете например този линк, това е цена за нов
http://shop.escom.bg/product_info.php/cPath/5/products_id/132?osCsid=e4168ef9b3f75f8df359a2d3d054cd53
За контакти:
dadyv69@mail.bg

Дата:   14-10-06 23:10

Може ли ннякои да ми каже в момента колко струва нов този принетер че нещо съм объркан...на едно място струва 720 еуро а на друго 603$...???

Автор: Славов   
Дата:   14-10-06 23:19

Ако се разтърся ще намеря и под тази цена.
Успех с продажбата, но при положение че за тези пари взимаш лазерна машина втора ръка, или нова А4 доста ще трябва да свалиш от цената.

Автор: solo5   
Дата:   15-10-06 01:01

http://shop.escom.bg/product_info.php/cPath/5/products_id/132?osCsid=f70ad1c......c285ae60c0a4ba35f0e [smilie8]

Автор: osata1   
Дата:   16-10-06 06:58

[smilie5]
А бре соло 5 ти да не си от А...............
ХМ[beer]

славов, съгласен съм с теб но донякъде...
Дата:   17-10-06 03:19

Принтера наистина се продава нов за 603$ или 1013лв според същия сайт, но не забравайте че тази цена е без ддс, с него става +20% или 203 лв. Значи общо 1216лв. Знам че принера не е много нов модел,но наистина принетара ми е ползван съвем малко.И ако някой види мострите които ще му покажа ...едва ли има принтер в момента койото да покаже нещо много по добро от това. Казваш че за тия пари ще си вземеш нова машина А4, ама тя няма нищо общо като качество и възможности на епсон 2100. Обикновено про моделите са от а3 И нагоре. Но все пак явно предложената цена от мен наистина е висока, затова ще намаля цената на :
850лв.

Автор: 3DFEN   
Дата:   17-10-06 08:38

duke,
Много гледах в този базар да си купя апарат.
Оказа се, че всичко което се продава е горе долу на 90 - 95% от новата цена без ДДС
Накрая отидох и си взех К100Д Пентакс за 1399 лв с ддс, взех го на изплащане по 58 лв на месец с предплатени 480 лв. Издадоха ми фактура на пълната стойност, на фирмата. и си приспаднах ДДС.Защо да купувам Пансоник на 2 ръка за 900 лв и да се изръся с 900 на веднъж.
Освен това гаранцията е 2 г.
Същата логика е и при твоя принтер (следя ти обявата щото ме интересува), Твоята цена си е горе долу за нов принтер. Той си е и нов,както разбирам ама за да се продаде или да се купи цената трябва да е маь 70 % от новата, да имаш консуматив с него ама.....
Ще отидеш някъде, атой ще си седи щото няма кои да го вземе.
Друг пример:
Цанон 300Д цена 800 лв аз предложих 600 преди месец и половина - Апарата, като гледам още се продава, а аз си снимам вече от 3 октомври с нова машинка
Сони Р1 цена1200 или 1300 лв. ами във Сони център беше 1700 с ДДС а преди седмица го видях за 1430 с ддс.
Олимус Е500 знаеш колко е в магазина
Имаше обява за тяло ново от Смолян на цена 550 - 600 ЛАПНАХА го същия ден.
Просто следя базара и Коментирам. Принтерчето ме интересува.

3dfen
Дата:   18-10-06 21:24

Ти предложи цена приемлива за теб. или тук или ако искасх на майла който съм посочил на първия пост.

Дата:   20-10-06 14:56

?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР