Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся двд записвачка
Автор: flipbeat   
Дата:   11-10-06 15:39

искам да си купя читава двд записвачка втора ръка.нещо ефтино.сега нямам пари за нова-знам,че са много ефтини.софия.тук или на лични съобщения

Отговори на това съобщение
 Re: търся двд записвачка
Автор: opeldjia   
Дата:   11-10-06 17:06

ОФФ :
"читава двд записвачка втора ръка.нещо ефтино"
точката като "или" ли следва да се чете ? [smilie25]
Не се сърди, но от опит мога да ти кажа, че в един съвременен комп CD-то в каквато и щеш разновидност е първото което каталясва ... погледни компютърните фирми, ако щеш и в каталога на МЕТРО имаше Филипс-и по 60-70лв .
Успех !

Дата:   11-10-06 19:21

коментари от този тип направо ме вбесяват.

opeldjia,да беше прочел и второто изречение,а?

Автор: papi   
Дата:   11-10-06 19:23

вземи си от жар компютърс ЛГ нова струва 60-65 лв
за какво ти е втора ръка
толкова ли нямаш за чисто нова
ако трябва ще съберем от форума по 1 лв или 0.50 лв и ще си имаш нова[smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   11-10-06 19:30

Флип, Опелджията е адски прав. Новата записвачка ти гарантира, че ще има последните и най-добри възможности. Старата записвачка е като отворена лютеница - скоро ще мухляса.

Стегни се и изкарай пари.

Автор: DStefanov   
Дата:   11-10-06 23:36

Имам чисто нова (не използвана) NEC DVD-RW 4551A Label Flash, която я купих на мой братовчед, а в същото време и той си купил (нещо не се разбрахме). Естествено си има гаранция. Цената е 50лв.

Дата:   11-10-06 23:48

хора,изумявате ме.вие не знаете да четете ли,какво?някой знае ли за какво ми е точно тази втора ръка записвачка???ами ако искам да я сложа на служебното пц и имам намерение да я ползвам 2-3 месеца и да я даря на фирмата,например?ами ако искам да я разглобя да видя как работи,например?ако ми трябва някаква част,например????трябва ли да е толкова сложно?един от вас не е писал по-въпроса,който ме вълнува.не искам (и само аз си знам защо) да купя НОВА.искам ВТОРА ръка.много добре знам причините за което.

и така,някой да продава старата си записвачка?

Автор: DStefanov   
Дата:   12-10-06 01:43

хора,изумявате ме.вие не знаете да четете ли,какво?

Хмм.....А ти прочете ли форума за какво е та търсиш тук ДВД Записвачка, а???
Какво си се сопнал такъв. Никой не е длъжен да знае за какво ти е тая записвачка, ОК! Всеки предлага най-доброто от себе си. Затова и аз ти предложих чисто нова на мн. добра цена, ОК!

Автор: opeldjia   
Дата:   12-10-06 09:57

flipbeat сори човеко, не ми се нервирай - написах го без идея да те вбесявам ! [smilie2]
Това, че искаш читава записвачка ме наведе на мисълта, че евентуално ще искаш и да я ползваш !
Ако пък наистина ти е за нещо от сорта :
"ами ако искам да я разглобя да видя как работи,например?ако ми трябва някаква част,например????" ми се обади - имаме поне 30-40 каталясали ЦД-та(май от тях 2-3 ЦД-записвачки) които за нищо не стават - мога да ти дам някое да си играеш ... и точно щот в мазето имам много таквиз паметници написах горното - наистина след 3-4г активно ползване съм сменил над 60% от ЦД/ДВД устройствата по комповете във фирмата която работя !
Аре не се нерви и успех, поне ти държим темата горе ! [ezik] [ezik] [ezik]
[beer]

Автор: papi   
Дата:   12-10-06 12:21

тогава ще ти подаря моята[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР