Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 PRODAVAM CANON A80 - Lv 500
Автор: ghs70f   
Дата:   13-12-04 23:15

Aparata e na 5-6 meseca i vsichko mu e tochno . Palen komplekt s kutija .Osven tova:
-CF card 256 Mb ,
-Zarjadno u/vo s 8 akomulat.bat./ chetiri ot tjah GP /.
-Kaluf
Prodavam go ne zashtoto e losh , a zashtoto iskam oshte po-hubav ...
Cena - Lv 500 , otchitajki vsichkite dopalnitelni neshta , nali ....
- Dobre , i table top treepod / malak trinojnik - stativ /...[smile]
Tel. - ......

Публикацията е редактирана (17-12-04 23:18)

Отговори на това съобщение
 Re: PRODAVAM CANON A80
Автор: THE-DUDE   
Дата:   13-12-04 23:47

Много искам такъв Canon ,no няма как
http://www.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=......

256MB си купих за моя апарат на 53 lw с ДДС[smilie11]
Айде оправете ги малко тези цифри ,че да си купя една свясна машинка и да спра да досаждам

Публикацията е редактирана (14-12-04 00:08)

Дата:   14-12-04 00:24

Dobre, kartata e Lexar ,njama da ja kupish za 30 - 40 lv / prosto njama kak taja karta da struva $ 70 v USA , a tuka da e 40 Lv .../ i da ne izbrojavam vsicho ostanalo ...[smile] Kaji njakakvo chislo ...

Дата:   14-12-04 00:51

Dobre de kaji mi cifri samo za foto aparata bez kartata....

....pri polojenie 4e nov aparat struva kum 620lv,s DDS
puk tvoja kazva6 ,4e e na polovin godina... okolo300-360lv mislja 4e e normalna cena dano da ima njakakvi garancii ..?????

Публикацията е редактирана (14-12-04 02:35)

Дата:   14-12-04 09:57

Aparat na polovin godina ne oznachava i na polovin cena [smile] ...Donesen e ot USA i njama garancija .Tija neshta ne se li povredjat v nachaloto , posle sa vechni ... Ne moga da ti go dam bez karta i bat . , zashtoto sledvashtija shte e s SD card .

Автор: ognyan   
Дата:   14-12-04 15:45

To kato davat pari i 100LV sa mnogo:)))

Дата:   14-12-04 18:43

[smilie24] DOBRA OFERTA!

Дата:   14-12-04 18:57

Ognjane , ne razbiram za kakvo govorish ?[smilie11] Kakvi 100 Lv ?

Автор: dreshkov   
Дата:   15-12-04 16:19

Хайде малко по-сериозно с тия оферти - вече има Интернет. Вижте колко струва нов, при това дори не в САЩ!
http://www.euroset.ru/dphoto.html?PRCR_ID=1&PRODUCT_ID=3
Цените на технката просто падат и не можеда очакваш че ще излезаш на 0 от такава далавера!

Дата:   15-12-04 16:51

ghs70f iskam da kaja che i za 5LV da go dadesh pak shte se nameri niakoi da murmori:))))
Fotoaparata e strahoten.Drug e vuprosa za zad aparatnoto ustroistvo:)

Дата:   15-12-04 21:30

Abe Dreshkov , daje i v skapanija ruski site aparata struva 600 Lv - za kakvi padanija na ceni govorim ... A tova , che veche imame Internet ...prosto njamam dumi ot iznenada ....

Дата:   16-12-04 12:05

Ами явно тоя твоя Интернет дава информация от преди 2 години, когато наистина 296$ бяха 600 лв, защото днес (виж www.econ.bg долара се разменя за 1.468 лв, което прави точно 434.84 лв, което пък, ако можеш да смяташ е с 165.16 лв по-малко от 600!
И да не забравяме, че говорим за НОВ апарат!

Дата:   16-12-04 12:11

dreshkov ti shte kopuvash li?shte prodavash li?ne moga da razbera:)
Ili samo da govorish obratnoto na niakoi si tuk:)

Дата:   16-12-04 13:40

Просто ме дразни наглостта ви - хем искате да продавате, хем да не се набутате, хем и малко на далавера ако може да излезете. В днешно време човек се набутва в момента в който реши да си купи техника и да се мъчи после да избива на гърба на другите и злоупотребявайки с конюнктурата, е меко казано нагло!

Пък аз като реша да си купувам, ще си купя от Русия, защото освен че има кой да ми го достави, там вече действа пазарната икономика, а тук за съжаление още не...

Дата:   16-12-04 15:33

dreshkov nie sme dobri momcheta kato teb:)
Zashto samo ni tormozish i travmirash?:)))

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   16-12-04 16:20

аман :(((
dreshkov https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Дата:   16-12-04 17:42

Dreshkov ...[beer]

Аз спрях въобще вече да отговарям на офертите им *нали писах че си търся фото*
Ще изчакам новогодишните намаления и или МЕТРО или ТЕХНОМАРКЕТ....по-евтино май е на магазин отколкото втора употреба тук[smilie18]

Автор: solo5   
Дата:   16-12-04 18:27

THE-DUDE взимай от Техномаркет :-))
Апарат от Метро лично аз не бих взел

Дата:   16-12-04 22:36

Dreshkov - izvinjavaj , v ruskija site ne sam vidjal pravilno cenata [smilie2] . Ami tja e prekrasna - bih si kupil i az neshto ot tam , ako ne se strahuvah , che stokata e kradena ili , che ako im pratja parite , daje i " spasibo " njama da polucha ... I ne se drazni tolkova ot " naglostta " na prodavachite - kato vlezesh v njakoj magazin s ceni , koito ne mojesh da si pozvolish , ne se karash s prodavachite , nali ...? S Dudi zabravete taja oferta ...[smile]

Автор: ahab   
Дата:   17-12-04 10:47

dreshkov:

Много е тъпо когато някой продава нещо да му задръстваш темата с обяснения колко много пари иска. Особенно когато нямаш намерение да купуваш.
Форумът се нарича Базар и тук е като на Кирков. Върви и пазарлък, но нека да бъде конструктивен.

Днес всеки има Интернет и може да види цените в Ибей, Техно(полис/маркет), .РУ и да си направи сам изводите. Хората не са глупави за да ги спасяваш ти.

Съветвам всички да оставят темите в Базар на продаващите и евентуалните им купувачи.
Когато дойде време да продавате нещо и ви нацвъкат темата никак няма да ви е приятно.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   17-12-04 12:44

ahab - прав си, но за Кирков.
"Базар" тук е само отделна рубрика във форума.
Нормално е да има обсъждане на техниката и цените - това не е просто базар, нали е общност?
Ако си гледал достатъчно много обяви тук, не може да не ти е направило впечатление и безпочвената реклама /не от автора/ и ПР в/под някои обяви - защо тогава да няма и другото - те вървят ръка за ръка?
Всеки има право на мнение и тук, стига да го прави културно, компетентно и в добрия тон. В "базар" той се спазва в повечето случаи,както и сега... което е добре.
Ти не знаеш кои отдолу е и кои не кандидат купувач, за да съветваш така /напротив - тука дискусията вървеше като пазарлък ми се струва - нормално/.
Ако призоваваш да няма адвокати на глупавите /или , че няма такива тука/ то пък твоето изказване може да прозвучи като на безплатен адвокат на продавачите, не мислиш ли? Във всеки случаи с нищо не е по-конструктивно от това на dreshkov .
/Когато дойде време да продавате нещо и ви нацвъкат темата никак няма да ви е приятно./ - много пъти са ми я накъцвали...но аз съм купил/продал доста неща по форумите все пак. Не мисли, че дискусията влияе много върху стоката, ако втората си струва като качество/цена винаги ще си намери човека и то от раз.
Никои не е съвършено умен или компетентен. Ако си мълчим - тук точно за дни ще се намърдат доста "фото-пирамиди", каквито изобилстват в нета и продават въздух под налягане. Напоследък на други базари много често ми се случва най-апетитните предложения да не са гарнирани дори с верен телефон/човек..като се поразровиш. Няма лошо да се дискутира.
/в някои има изнесени рубрики "некоректен платец" и подобно../

Публикацията е редактирана (17-12-04 12:49)

Автор: kirilius   
Дата:   17-12-04 15:09

Mobby_Dick [smilie24]

Ако пиша в тази тема и нямам намерение да купувам, то е за да се опитам да помогна, на тези, които биха искали да купят.

Да искаш за апарат на старо толкова пари, колкото струва нов в магазина, ми звучи по същия начин както смешните опити на THE-DUDE да си вземе нещо добро за без пари.

Интернет е за това, за да се обменя информация в него. Който не разполага с информация, става лесна жертва на подобни оферти.

За това подкрепям dreshkov, защото искам, като тръгна да си купувам нещо, да има някой като него да ме съветва за цената. Преди година и нещо, когато тръгнах да си търся цифров апарат, не знаех нищо по темата и като нищо можех да се нацедя на някое остро колче. Добре, че не се втурнах на сляпо и имаше кой да ме посъветва.

В този форум съм виждал и обяви за продажба с много положителни коментари отдолу от хора, които също нямат намерение да купуват. Просто те познават апарата, които се продава и мислят, че предложената цена си струва. Това помага на тези, които се интересуват от сделката и се колебаят, да вземат по-добро решение.

В този смисъл съм за коментарите под такива теми!

Дата:   17-12-04 23:25

Prodaljavajte da komentirate , az svaljam posledno na LV 500 i sled tova go davam na dashterja mi da se uchi na nego ...[smile]

Re: PRODAVAM CANON A80 - Lv 500
Автор: pino   
Дата:   23-12-04 22:03

Prodava li se oste?

Re: PRODAVAM CANON A80 - Lv 500
Дата:   27-12-04 00:30

Za tezi , koito mi se obajdaha - veche sam v Sofia [smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР