Автор: kirilius
Дата: 17-12-04 15:09
Mobby_Dick
Ако пиша в тази тема и нямам намерение да купувам, то е за да се опитам да помогна, на тези, които биха искали да купят.
Да искаш за апарат на старо толкова пари, колкото струва нов в магазина, ми звучи по същия начин както смешните опити на THE-DUDE да си вземе нещо добро за без пари.
Интернет е за това, за да се обменя информация в него. Който не разполага с информация, става лесна жертва на подобни оферти.
За това подкрепям dreshkov, защото искам, като тръгна да си купувам нещо, да има някой като него да ме съветва за цената. Преди година и нещо, когато тръгнах да си търся цифров апарат, не знаех нищо по темата и като нищо можех да се нацедя на някое остро колче. Добре, че не се втурнах на сляпо и имаше кой да ме посъветва.
В този форум съм виждал и обяви за продажба с много положителни коментари отдолу от хора, които също нямат намерение да купуват. Просто те познават апарата, които се продава и мислят, че предложената цена си струва. Това помага на тези, които се интересуват от сделката и се колебаят, да вземат по-добро решение.
В този смисъл съм за коментарите под такива теми!
|
|