Автор: xxxgo6o
Дата: 27-09-06 21:41
Между другото искам само да споделя, че може да се подмени сафтуера на дигиталката и да се наснимат 500-600 кадъра,и после да се твърди че е кат нов.Само предупреждавам който няма опит да не се връзва на тези глупости.Плюс това броя на кадрите не може да се провери без необходимия сфтуеър.Не казвам че всички са мошенници,далеч съм от тази мисъл,но съм свикнал, кат нещо ми звучи много хубаво, да имам едно на ум.....И пак за информация ,споделям че кат зех дигталката съм направил едно 1000-2000 кадъра още 1вия ден.Нали се сещате че 10 000 хил. са като здрасти.Аз поне съм откровен,мога да сменя софтуера за 2 часа!И да викам после айде народе нов апарат на 200к. за без пари! А и давам БГ гаранция до края на годината, не знам защо ,но това май
се подценява в този форум! Ако не ти харесва снимаш 3 месеца зимаш му въздуха ,и ако не се чупи тогава значи няма да се счупи "никога".....Мисля повече да не пиша щото ми омръзна. така че който се интересува има тел. може да звунка или да пише маилчета
|
|