Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам SONY W5 за 300лв
Автор: Botsrevenge   
Дата:   16-09-06 14:20

https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/gejo7493.JPG
http://www.asbyon.com/images/modelle/7797_3.jpg

Продавам Sony W5 с 6 месеца гаранция за 300лв като в комплекта влизат 2бр батерии 2100 mAh, зарядно, зареждащо ги за 6 часа, USB кабел и такъв за сврзване с телевизор (ако съм пропуснал нещо от компкекта в кутията - всичко си е вътре). Допълнително давам калъфче за апарата и малък настолен статив, който е много удобен за постоянно носене заедно с апарата.

Продавам също така 1GB Memory Stick pro duo Ultra II на SanDisk (10MB четене/9МВ писане) за 50лв.
Отделно картата ще я продам, ако някой има желание да купи само апарата.

Ето малко думи за предимствата на Sony W5 пред апаратите от същия ценови клас:

Голяма матрица 1/1.8", много добро шумоподтискане дори при 400 ISO, много бърз старт - включва и прави снимка за около секунда и половина, реагира много бързо при натискане на спусъка, обработва снимките почти мигновено, фокусира безупречно (в повечето случаи) в пълна тъмница до 4 метра благодарение на спомагателната лампа за фокусиране; има 46 ръчно избираеми настройки за скоростта на затвора от 1/1000 от секундата до 30 секунди (а също така и възможност за смяна на блендата между 2.8 и 5.6, и 5.2 до 10); при слаба осветеност се справя добре с изкарването на цветове и детайли; батериите издържат около 400 снимки като част от тях са със светкавица. Апаратът също така се справя много добре с експонирането на снимките независимо от разстоянието било то с или без светкавица - преекспонирани или изгорени снимки с този апарат са голяма рядкост. Апаратът има оптичен визьор и голям 2.5" дисплей с хубави цветове и ясен образ.
За мен това е най-добрият апарат за парите си не толкова, защото е мой, а защото, за да стане мой, трябваше да се докаже пред останалите от своя клас.

От София съм, но мога да изпратя фотоапарата с куриер за сметка на купувача. При интерес пишете ми лично съобщение; на ICQ 176 395 985, тук в темата или ми се обадете на GSM 0897 75 38 72 - Стефан.

Пълна информация за апарата

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам SONY W5 за 300лв
Автор: Tekumze   
Дата:   16-09-06 14:40

На колко кадъра е? Следи от употреба?

Дата:   16-09-06 14:43

На 6600 кадъра е. Едно от ръбчетата му е леко вдлъбнато, но не се набива на очи, ако човек не се загледа.

Дата:   17-09-06 14:46

Не мога да намеря правилата на форума, за да видя дали е забранено ъпването и ще си позволя един Ъп[smilie24]

Дата:   21-09-06 18:05

Апаратът е продаден.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР