Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся жило за ФЗ 30
Автор: kozzmen   
Дата:   30-06-06 15:21

Търся жило за панасоникФЗ 30

някакви предложения?

Отговори на това съобщение
 Re: Търся жило за ФЗ 30
Автор: apm   
Дата:   30-06-06 15:33

морфей продава - издири темата и се свържи с него

Дата:   30-06-06 15:42

10Х [smilie24]
как, как да изтрия темата?

Автор: icicle   
Дата:   30-06-06 15:49

kozzmen

преди да трийнеш темата, ще споделиш ли информация, и аз търся такова жило.
[smile]

Дата:   30-06-06 15:50

https://photo-forum.net/i/......&USER_ID=23384

Публикацията е редактирана (30-06-06 15:51)

Автор: icicle   
Дата:   30-06-06 15:52

10x!!!

[beer]

Автор: morfei   
Дата:   03-07-06 10:19

[smilie24] Търсите ли още? Насреща съм.[smilie7]

Автор: ksuhorukov   
Дата:   03-07-06 11:19

Морфей, ако поръчам днеска, има ли шанс до сряда да пристигне едно в Пловдив? Освен това, това което предлагаш ти покрива ли функционалността на оригиналното или поне на тези които продават "готови"? Малко повече снимки? Колко е дълъг кабела?

Дата:   04-07-06 12:26

ksuhorukov,
получи ли вече жилото? [beer]

Жилото напълно покрива функционалността на оригиналното. В темата, която бях пуснал преди време, подробно съм обяснил всичко.

Дата:   04-07-06 12:42

Да, жилото пристигна преди малко и работи добре. Мерси много. Имам един въпрос. Теоритично може ли да се направи и безжично подобно устройство.

Автор: Viper   
Дата:   04-07-06 13:06

Аз имам такова за Канона,може и за FZ30 да стане,само трябва да се направи с друга букса и резистори.Излиза към 70лв с предавятеля,само че не мога да ти го предложа веднага...[smilie24]

Дата:   04-07-06 13:24

Колко метра обхват ще има това чудо. По принцип съм заинтересован, но наистина не-веднага. Нещо снимки от твоето на канона имаш ли? Колко голям е предавателя, който се прикрепя към тялото на апарата.

Дата:   04-07-06 20:47

ksuhorukov,към тялото на апарата не се прикрепя предавателя, а приемника.Голям е колкото кутия цигари и работи с 9V батерия.Ползвам го отскоро и още не съм изхабил първата батерия,за да си направя сметката колко ще кара.По принцип има много ниска консумация,с една батерия би трябвало да държи много време.На самата кутийка има бутони,чрез които може да се ползва като стандартно електронно жило.Предавятеля е малък,като дистанционното на автоаларма е.Връзката между двете устройства е кодирана, цифрова - предавателя излъчва пакет импулси,които се декодират от приемника и устройството сработва.По този начин,ако имаш 2 устройства в обхвата,можеш да командваш което си избереш,без да се засяга работата на другото.Засега съм пробвал да щракам от около 50 метра,работи си ОК.
Снимки не мога да кача веднага,но ще ти пусна тия дни да го видиш.Общо взето е малка черна кутийка с 2 бутончета,копче за включване и антенка на нея.От кутийката излиза 30-40 см кабелче,което се включва в апарата и това е.[shtrak]

Дата:   05-07-06 11:17

Това ще да е някоя мания. Ще чакам снимки, но ги прати на мейка ми, защото в следващите 10 дни съм на забутано място с фотоапарат в ръце далеч от интернет, телевизия и телефони :)

Дата:   05-07-06 13:02

Блазе ти,как ми се иска така за десетина дни и аз да се откъсна с фотоапарата в ръце на някое забутано място [smilie5] Ще ти пратя снимки,даже мисля да пусна и тема в базара,защото е много полезна джунджурийка и наистина си заслужава [smilie24] [smile] [shtrak]

Дата:   05-07-06 13:59

Полезно е и още как. Представи си закачаш фотоапарата на някой клон, или близо до някоя хралупа/гнездо/дупка, покриваш се на 30-40 метра и само чакалиш с бинокъл в ръка...

Дата:   10-07-06 09:42

kozzmen,
[beer]

Дата:   10-07-06 09:44

[beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР