Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся директен вносител
Автор: fotografinq   
Дата:   20-06-06 10:37

Предлагам търговска площ във фотостудио подходяща за продажба на любитеска фототехника и аксесоари.Отлично търговско положение идеален център на Варна.Приемам стока само на консигнация.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся директен вносител
Автор: fobo88   
Дата:   21-06-06 22:47

Може и да ми бъдеш конкуренция някой ден...[smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   22-06-06 00:47

Уж не си нова в бранша, пък смешки пишеш. Директния вносител развива дилърска мрежа и хич му не дреме за отличното ти търговско положение.

Автор: canonio   
Дата:   22-06-06 01:18

[smilie5]

Автор: GenaDP   
Дата:   22-06-06 02:30

Ба... Отлична търговска площ... Като те знам кви дивни продажби имаш на фотографските аксесоари... [smilie19]

Дата:   22-06-06 11:25

Ми GenaDP,като си ми изсипал стока, която не е за любители,кка искасх да се продава.Аз не работя с професионалисти,че кои ще си взема за дигиталката монопод [smilie19]

Дата:   22-06-06 11:28

А ти кви любителски аксесоари търсиш? [smilie10]

Дата:   22-06-06 14:32

Genaaa, има едни малки апаратчета по-млалки дори от Canon 350D много хора си правят с тях снимки за спомен /в повечето случаи снимките са от софра щот българина от там спонем май нема/Моите български клиенти са такива...не че руснаци,германци и други турсисти,които минават от тук са по различни.Ако някои влезе с по сериозна техника при мен то или е колега или е форумец...ама да тръгне да купува [smilie10]
Тук се продават добре филми,не ми се вярва, ако се прадлага и памет да не се продава.Има и интерес за дигитални апарати.Искам да размърдам това фото [shtrak] то все пак е най-старото действащо в България.От 1892 година фотоателието не е спирало да работи, но през последните години инициатива май е липсвала.

Дата:   22-06-06 14:51

Еми пазариш апарати и ги предлагаш. Може и на отсрочено плащане да ти дадат... Ама това за консигнацията го забрави. Пък за паметта - трябва да я разтикваш много бързо, щото после ще продаваш на загуба. Но нея можеш да я напазариш от всеки компютърен доставчик.

Автор: ivodam   
Дата:   22-06-06 22:55

fotografinq: Ми директен вносител на Канон си е Канон Бг - имат си сайт, виж го. Има и паралелен внос, който обаче не е лицензиран от Канон.

Автор: solo5   
Дата:   22-06-06 23:10

е да ама кой би си купил дигиталка от фотоателие [smile]
виж техника 2-ра ръка може [beer]
и разни филтри, карти и т.н ама трябва цените ти да са супер, че конкуренцията е желязна [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР