Автор: next_time
Дата: 12-06-06 00:23
Някои от нещата които имам ми се повтарят така че реших да ги разменя за нещо което нямам.В краен случай ,но само в краен да продам нещо.Понеже съм мързел с малко свободно време (не ми се занимава е куриери)офертата е само за София ако някои не го мързи да дойде лично да менкаме.
Ето какво се менка:
М42 обективи
-карл цаис сонар 135/3,5 - има възможност за избор между два които са като нови - без следи от употреба
-майер оптик орестор 135/2,8 - добро състояние без драскотини по корпуса и лещите
-майер оптик 100/2,8 - добро състояние без драскотини по корпуса и лещите
-юпитер 9 85/2 - като нов има възможност за избор между два
-хелиос 58/2 - няколко броя като нови - остана само един с чукната отстрани резба но иначе като нов.
Обективи за никон мф
-никкор 35/2,8 - като нов
-никкор 100/1,8 - като нов
-ауто макинон макро 135/2,8 - добто състояние без драскотини по лещите и корпуса без капачки
-никкор 50/1,4 - състоянието е отлично за оптиката и приемливо за външен вид.
Апарати
-Цеис икон мехов - отлично състояние
-Вера 3 с два обектива 50/2,8 и 35/2,8 - има възможност за избор между два единия е като нов другия също но понеже си поиграх преди време с него се наложи да ходи на ремонт , в момента е работещ.
-няколко броя зенит Е - предимно в много добро състояние. -остана един на който не му работи скорост В но иначе е ОК
Имаше и още но не ми се рови.Утре ще допълня списъка.
Всеки които има интерес да пише тук или на меила.Ако за нещо има интерес предпочитам размяна а не пари.При повече от един проявил интерес предимство има този с размяната.Склонен съм да доплатя ако някой предложи нещо по-скъпо.
Накратко правила няма - да не се сърди някои ако си хареса нещо а аз го дам на друг в последния момент.Имате една седмица за предложения а аз тогава ще реша.
Снимки в профила.Не ме караите да показвам снимки правени с обективите - с повечето не съм снимал а и снимам на лента.
Публикацията е редактирана (13-06-06 09:04)
|
|