Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мец-45ст1
Автор: cicomanco   
Дата:   28-05-06 20:05

продавам мец45-ст1.много добро състояние ,2 кошнички за батерии, нова лампа работи перфектно с цифров фотоапарат олимпус С-5000,канон 350д и др.......

Отговори на това съобщение
 Re: Мец-45ст1
Автор: Wildkid   
Дата:   28-05-06 20:09

Със стандартна обувка ли е, или някаква специална (въпреки че май Канона е със стандартна)? Какво е напрежението на контактите? Водещо число? И най-важното - цена?[smilie5]

Автор: lacho   
Дата:   29-05-06 00:26

хубава и мощна светкавица...

Автор: cicomanco   
Дата:   29-05-06 10:09

наистина е хубава и мощна но в момента ми трябва нещо друго и чесно казано я продавам с нежелание.като казвам пробвана имам пред вид че е снимано километри филми в аналогово изражение и до сега нито е подпалила някой от фотоапаратите нито е дала някакъв дефект или несъвместимост.използвам чехълче ма хама за фотоапаратите без кабелен синхронизатор.цената е 250лв.не съм мерил синхронизационното напрежение но мисля че го имаше някъде в спецификациите.

Публикацията е редактирана (29-05-06 10:11)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР