Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся Canon EF 100-400 IS L
Автор: ivodam   
Дата:   11-05-06 14:43

Интересуват ме оферти за това нещо, може ново или втора употреба ако е в много добро състояние.
Взимам бързо решение, не размотавам продавачите, не търся плащания на части и подобни глупости, но изключително много държа на реалистични цени. Произход и гаранция не ме интересуват.

tornado@data.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Търся Canon EF 100-400 IS L
Дата:   12-05-06 07:50

Аде бе, търговците, има реален купувач на пазара, размърдайте се [smile]

Автор: sokkon   
Дата:   12-05-06 08:42

То отдавна има купувачи (виж подобната ми тема преди няколко месеца) за тази пушка, ама продавачите хич ги няма [smilie25]

Автор: ecobo   
Дата:   12-05-06 08:57

Търси hifi (Камен)
hifi[smile]mail.bg
Той ще ти свърши работа...

Дата:   12-05-06 11:20

Абе знаем се с Каменчо,ма нещо не е много активен напоследък...

Автор: kimi   
Дата:   14-05-06 10:48

Знам колко сте реални, като се пусне нещо ново по сериозно(над 1000к в зелено) и ви няма никаде и почват едни пазърлъци, ако може под цената в USA.[beer] Туй калифорнииското вино било много добро....наздраве БГ[beer] [beer] [beer]

Автор: Otvorenia   
Дата:   14-05-06 13:13

Нагласата е на всеки човек който иска да купи нещо от форума цената да не бъде по висока от Ebay,B&H-US и оттам се получава разминаване.Ako това са реалистични цени,то те са за Америка а за тука са други.Не ги смесвайте тези неща. Компютърните компоненти са горе-долу еднакви и тук и там.Такава е политиката на компютърните фирми. Но за Канон си има монополист в БГ , на него се сърдете. При тези обективи трябва да се работи на поръчка, като цената ще бъде естествено по висока от Американската,но ДОСТА по ниска от Българската със Гаранция.

Публикацията е редактирана (14-05-06 13:38)

Дата:   14-05-06 20:12

[smilie24] Otvorenia, взе ми го от устата.[beer]

Дата:   15-05-06 02:08

kimi: Наздраве, макар че посмъртно няма да ме убедиш, че в Калифорния може да изкарат по-хубаво вино от нашето. За други не знам, но аз съм реален купувач (и от време на време продавач) и хората, които не приказват, а действат, се убедиха в това; прочее, обективът вече е поръчан и до месец ще е тука, така че пий си виното със здраве и не се кахъри.

Дата:   15-05-06 03:37

Аз не се и опитвам да те убедя че калифорнииското е по добро от българското вино, просто тук няма българско и затова калифорнийското е добър заместител[beer] . За твоя обектив въобще не се кахъря, много добър избор си направил, но просто ми е смешно как хора от виртуалното пространство твърдят колко са реални и сериозни и видиш ли ние трябва да им вярваме. Върха беше един момък от Варна които искаше да му изпратя обектив за 1000$ по Пощата, да го види пробва и тогава ако му хареса да ми изпрати парите[smilie18]. Иначе нищо лично против теб ivodam, ще се радвам да има повече сериозни куповачи и продавачи в този базар.[beer] [beer] [beer]

Дата:   15-05-06 08:55

По принцип си прав, аз това го написах, че съм сериозен, защото сам съм се сблъсквал с такива неща - обажда се някой, че ще взима нещо, пък на другия ден се отказва (мъж, не жена), или нося обектив на друг, оня го гледа половин час, сумти, пъшка, слага го, сваля го, снима, чеше се по главата, въздъхва, най-накрая отива "да мисли" и т.н. Е, аз просто не съм от тези, за това става дума [smile]

Дата:   15-05-06 11:49

ivodam : Разбирам те,да тези обективи за които става дума са доста скъпи като сравниш стандарта ни. И аз го имах този проблем преди 5-6 години, виждаха ми се много пари да дам за обектив над $1000. Всичко е до нагласата и финансовите възможности които има човек ,но не само че качеството на снимка е по добро, ама и качеството на изработката на обектива е по високо а и напълно е окоплектован. И докато правиш снимки се кефиш пак.
100-400Л ИС има алтернатива 80-400 ОС Сигма, по добър като качество,по евтин ($1000), но по бавен фокус. Аз лично също предпочитам УСМ, но повтарям че много хора а и тестовете на фредмиранда и слргиър показват че макар и малко превъзхожда Канон.

Автор: minko   
Дата:   15-05-06 12:21

не знам за Сигмата но Канон 100-400 е абсолютна резачка още на 5.6 бленда на 400мм
никой няма да сгреши ако го вземе, заслужава си всеки цент

Дата:   15-05-06 20:45

Otvorenia: аз я имам тази Сигма и имам вече известен опит с нея, много симпатичен обектив е и ще ми е трудно да се разделя с него, а ако ми остане, ще ги сравняваме с Канона, че да видим...

Дата:   15-05-06 21:12

Сега ми стана по ясно. Имам го същото заболяване, все сменям различни неща.
Започнах с Никон и по два пъти сменях системи и обективи и накрая съм пак с Канон. Само преди 2 месеца бях разпродал всичко Канонско и бях останал само с EOS 1V и x2 convertor. Размишлявах 1 месец какво да купя Никон или Канон и накрая взех 30д като пак си взех 17-40Л и 70-200/2.8 ИС (бях ги продал преди 4 месеца, преди година продадох 70-200 2.8),добавих още два зума (10-22мм,24-105 ИС) и 50/1.4 и 85/1.8.Всичко е Канон. Още ще взимам и още ще сменям

Сигмата бих я сменил само ако те дразни автофокуса. Лично мене ме дразни. От София ли си?

Публикацията е редактирана (15-05-06 21:19)

Дата:   15-05-06 23:27

Да, от София съм. Какво по-точно те дразни в АФ-то?

Автор: krp   
Дата:   15-05-06 23:48

Otvorenia,

я кажи за 10-22 че ми е на мерника нещо....как е обективчето или пусни некоя снимка да видим с него? [shtrak]
Да не е сега да си продаваш и х2 конвертора??

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР