Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продава се PANASONIC PV-GS150 MiniDV
Автор: urgan   
Дата:   10-05-06 22:51

PANASONIC PV-GS150 (MiniDV)
повече инфо за камерата

# Imaging device: 3CCD camera system
# Recording mode: MiniDV digital recording
# Recording pixels: 2.3 megapixels
# Zoom: 10x optical, 700x digital zoom
# Lens: Leica Dicomar lens
# Angle capabilities: Wide angle, full telephoto zoom, and macro zoom
# Still picture capability: Yes
# Connectivity to PC: USB 2.0 high speed
# Image stabilization system: Digital electronic image stabilization (EIS)
# Display: 2.5 inch diagonal LCD
# SD slot
# USB 2.0
# Start up time: 1.7 second quick start
# Dimensions (W x H x D): 2.4 x 1.26 x 3.58 inches

Камерата е в перфекно състояние. С нея е снимано не повече от 6 часа общо. Към камерата има още:
A/V cable;
PC connection cable;
IR Remote Control and Battery;
Magic Wire remote w/ narration mic;
CD-ROM software.
USB Cable

Цена 950лв.
В цената е включена и чанта "Lowepro"
Също така и оригиналната книжка и софтуер.

ICQ 191879515 ili e-mail: evtimov@gbg.bg

Публикацията е редактирана (10-05-06 22:52)

Отговори на това съобщение
 Re: Продава се PANASONIC PV-GS150 MiniDV
Дата:   11-05-06 10:39

[smilie24] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: Beti   
Дата:   11-05-06 11:39

Ако е PAL давам 500

Дата:   11-05-06 11:51

Цък на NTSC e [shtrak]

Автор: rufo   
Дата:   11-05-06 13:54

[smilie18] щом е NTSC ,и 200 кинта са и много

Дата:   11-05-06 14:20

300 ?

Автор: wengo   
Дата:   11-05-06 14:23

Вие пък двамата тези цени от къде ги измислихте.
Едно нещо не мога да си обсня. Защо хем като не разбирате, хем като не проявявате интерес се месите където не ви е работа?

Дата:   11-05-06 14:28

Аз смея да твърдя че разбирам МНОГО и не се меся където не ми е работата.Предложението ми е напълно сериозно и едва ли някой ще го надскочи...за камера която нова струва под 900лв и то PAL

Дата:   11-05-06 14:31

wengo ,а ти се регистрира специално за да обявиш че нямам интерес и не разбирам или ей така от липса на общуване...

Дата:   11-05-06 15:35

Kak пък се намирате да на наспамите темата, като мнооо разбираш Бети покажи ми на две места поне че струва толкова и по-малко ама същия модел а не подобна, та да не си говорим празни приказки и после ша приказваме пак за цената ако искаш да я купуваш [smilie18] [smilie10] [smilie10]

Дата:   11-05-06 15:46

http://www.videomax.ru/product.asp?idProduct=2487 -срещу 50 лв ми я доставят за една седмица,нова с гаранция,но и тук може да се намери на средна цена между тази от линка и тази в техномаркета например,където е 1200,т.е. на цена около твойта но НОВА и PAL. Предложението ми остава

Дата:   11-05-06 15:58

Добре ето така се говори, можеше да се пропуснат горните постинги нали? Да видях в техномаркет че струва толкова горе-долу както и в видеомакс.ру. Мисля че разлика от 300-400 лв е нормална, поне така си мисля ти кажи колко би струвала такава камера тука. Без да ми се обеснява как струвала 100 или 200лв. кажи нещо реално например[beer] [beer]

Дата:   11-05-06 16:08

цената от 300лв е нормална...предвид че не е нова и цена около 900 за нова + най-важното - несъвместим за бг формат

Автор: solo5   
Дата:   11-05-06 17:14

що да е несъвместима [smilie11]
всички телевизори имат и NTSC (или поне 99%)
А и плюс това ще си ги правиш записите на DVD [smilie5]
Предполагам че 700лв е цената, на която ще я лапнат [beer]

Автор: Tonidi   
Дата:   11-05-06 17:50

700 едва ли ,аз бих я купил за 350 [smilie24]

Дата:   11-05-06 18:32

Регистрирах се за да обява че нямаш интерес и че не разбираш. Дори смятам да обоснова твърдението си. Първо влементарната сметка която правя при цена от линка който ти си посочил $583 умножен по днешния централен курс на долара от 1.5380лв. прави точно 896,65лв и това е цена без доставка. Ако се сагласят да ти я доставят ще е много добре и хубаво да провериш колко ще ти струва преди да говориш.
Освен това ако си мислиш че гаранцията е международна жестоко се лъжеш. Наистина има стоки които са с международна гаранция но това са предимно много скъпи продукти и повярвай ми тази камера не е такава. Така че гаранцията ти брой че отпада.
Освен това твърдиш че NTSC е несъвместим в България. Което показва че или ползваш телевизор "В. Търново" или подобрен от зората на цветните телевизори или определено не ги чуваш нещата.
Плюс това силно се самнявам да имаш Mini DV Player (сигурно знаеш като те гледам как ровиш по чужди сайто и само се наслаждаваш на цените че стува поне $500). Това означава че ще ползваш камерата като плеър (вярно ще трябва да смениш телевизора В. Търново). Другия вариант е да си ползваш компютъра.
Но какво ли ти обянявам ти ги знаеш нещата пък и така или иначе няма да си купиш.
Хайде със здраве и да се обаждаш.

Дата:   11-05-06 18:48

wengo ,да ти се обадя ама в бързината си забравил да си оставиш номера на водопроводната тръба...,а от посочения сайт имам две камери и то професионални/купени и доставени/ и както ми ги доставят така и биха ми ги обслужили гаранционно ако се наложи...айде със здраве,не се коси много и не се меси където не ти е работа [ezik]
А за камерата би могло да се качи малко цената ми ,но няма аналогов вход[smilie2],няма да наддавам

Дата:   11-05-06 18:59

Стига глупости с това гаранционно обслужване.
То и на луната да си пак ще ти ги обслужат само дето ще трябва да си платиш транспортни услуги и в двете посоки. Те са евтини не се притеснявай ти ще се оправиш.

Автор: solo5   
Дата:   11-05-06 19:01

Tonidi то и аз бих я взел за 2,50лв ама явно няма да има кой да ми я продаде за толкова [smilie5]
И хайде много ви моля не се провете на много отворени, вижте първо какви са цените на камерите под този клас (все пак е с 3CCD)
и тогава "плямпайте"
Това че някой некъде видял в нета на някаква цена да ходи да си купува оттам
Камерата е пефектна. Ако и цената и е към 700-800лв ще си намери купувач със сигурност
Макар че и 900лв е 300лв под пазарната цена в БГ
А който не знае какво е пазарна цена да прочете малко в нета [smilie5]

Дата:   11-05-06 19:19

wengo ,ти повдигаш въпрос за международна гаранция,за проблем с доставка и т.н.,не знам как си представяш всичко това и как успя да се поставиш на мое място и да разбереш за какво си мечтая...просто спри да се заяждаш...пожелавам ти някой ден да си купиш точно такава играчка за която става въпрос по-нагоре

solo5 ,камерата е перфектна,но е играчка/сапунерка/,а ОТ ТАМ съм си купувала и когато имам нужда ще си купя пак

urgan ,просто предложих да те отърва,успех в продажбата[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР