Автор: 2metraninja
Дата: 03-05-06 14:38
Специално за julius - не го познавам лично, но в очите ми вече е типичния кибик, които в норманите пазари ги гонят.
Съгласен съм с всичко което designwerk каза в последния си пост. Може да се каже че го познавам... и него и Ivo80 - виждал съм ги, запознали сме се, яли сме и сме пили на една маса, горе- долу съм си съставил мнение за тях и то в непълнотата си е, че са мъжки момчета.
Аз не бих се напъвал никога да прецакам някого с евтин трик - примерно 5 лв отгоре... тук говорим за двойна, тройна от предложената цена... мисля си че щом човека прави разпродажба, то е защото му трябват пари, подхождам да - малко агресивно, но в никакъв случай неетично - аз мога да си предлагам, а продавача може да си реши дали дължи на някого лоялност че си е "заплюл" пръв дадената стока или за него е по- важно да вземе добра цена за стоката си.
Designwerk прие мъжки предизвикателството и предложи по- добра цена - съвсем нормално...
И тук вече се появява Julius който нито има намерение да купува, нито да продава нещо в базара, и почва да обяснява кой е крив и кой прав... Във модерираните форуми с правила за секциите за продажба коментарите без конкретен интерес към покупко-продажбата се наказват с warn.
После почваш да обясняваш кое е просто и кое сложно... Уф, верно му оспамихме на момчето темата... Айде лек ден и приятно пазаруване. И празнословие или кой с каквото му е приятно и изгодно да се занимава.
Пийс!
|
|