Автор: Otvorenia
Дата: 29-04-06 22:51
ivodam: Абе говориш глупости, дори всичко да поевтинее. Фототехниката ще си остане на европейски цени, защото правата за Европа са купени от дадени фирми в Европа, като те имат правата за цяла Европа и наш'те фирми Канон,Никон минават през тях.
напр: правата на Никон за Европа са купени от Холадска фирма в едно малко градче, забравил съм я вече,писах навремето до тях. За България правата са мисля още на Дамкалидис който е взел правата за Гърция , а и за България.
Отначало търгуваше през Амперел, а сега направиха ПроФайлд, не знам точно как и е името и сега минават продажбите на Никон през нея.
Запомни че официално не можеме да купуваме Канон, Никон от Япония. А като има толкова фирми накачени по веригата, оттам идва тая висока цена.
Пентакс за Европа са купени от Немска фирма и оттам идват телата и обективите в България, а не от Япония. Фирмата която представлява Пентакс за България има шеф които е много наясно със ситуацията в БГ и цените са му много добри. Но с Канон не е така, сърдете се на Канон България , а не на този и онзи дето продават скъпо. Те са следствие от неразумната политика на Канон България.
Публикацията е редактирана (29-04-06 22:55)
|
|