Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да продава метална field-camera 4x5?
Автор: GenaDP   
Дата:   22-04-06 21:02

Желателно е да има въртящ се гръб. Интересуват ме само много запазени и напълно работещи екземпляри. Може само тяло, може и с обективи и касети.

gena@varna.net

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да продава метална field-camera 4x5?
Дата:   23-04-06 12:56

[smilie11]

Автор: nikj   
Дата:   23-04-06 16:32

0887 ...... linhof

Автор: adonchev   
Дата:   23-04-06 17:17

Cambo Exporer(Cadet) 4x5 монорелсова с къса и дълга релса. Перфектно състояние, трудно ще разбереш че е била ползвана. Въртящ се гръб, една обективна планка с Copal 1 размер на отвора:$350.
Ако те интересува имам и обектив Schneider-Kreuzenach Symmar-S Multicoating 180/5,6. с Copal 1 затвор.

Дата:   23-04-06 19:27

Тц, търся съвсем преносима... Монорелсовата не ми върши твърде работа. Трябва ми нещо от сорта на Horseman FA/HB, Toyo 45, Wista RF, Linhof Technika... И някакъв по-широк обектив ако има - max 65mm.

Харесал съм си един Speed Graphic, но ако излезе смислена оферта тук - няма да откажа... апропо, да ти се намира нещо по-широчко, може и без затвор.

Дата:   23-04-06 19:34

А ти с Линхоф-а кажи къв е, кво му е състоянието, комплектацията, и колко пари. Интересува ме най-вече Техника - от 4 нататък...

Публикацията е редактирана (23-04-06 19:39)

Автор: adonchev   
Дата:   23-04-06 20:26

Първо за обектива. Имам Schneider-Kreuzenach Angulon 120/6,8 в Copal 1 Prss, но без скала на блендите. Още не съм стигнал да го пратя да му гравират. Проблема е че не ща да го продавам. По-широко нямам. Ти сигурно търсиш нещо от рода на Super-Angulon 75 или 90мм. Трябва да знаеш че SA 65mm не покрива добре 4х5 а за движения с предната рамка забравяш. Другия вариянт е SA 72XL или Super-symmar XL 80mm, но те са умопомрачително скъпи! Над $1000! Можеш да потърсиш нещо от рода на Zeiss ( B & L ) Protar V, Cooke VIIb, Kodak Wide field Ektar 85 или 100mm (като този) , Mayer Aristostigmat 100mm. (ето един)
За камерата. Имам Busch-Pressman D (като този) , със Kodak Ektar 152/4,5 (tessar), но го купих едва миналия месец и още не съм му се нарадвал. Даже мисля да го използвам. За съжаление нямям какво друго да ти предложа. Трябва да знаеш, че Speed Grafic е със фокален затвор. Можеш да я използваш и с обективи без монтиран затвор, но трудно се ремонтира! [smilie21]

Дата:   23-04-06 22:59

E аз затуй търся обективи без затвор я... А шнайдерските цени ги знам много добре. Иначе Никор 90мм има достатъчно покритие, за да го мърдаш както си искаш.

Дата:   27-04-06 01:47

Кви пари Symmar-S Multicoating 180/5,6?

Автор: dashrendar   
Дата:   27-04-06 07:23

Gena da ne si si kupil digitalback?[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР