Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Samsung Digimax 301
Автор: Synthy_xxx   
Дата:   28-02-05 10:34

Това е. Апарата е на 2 месеца.Остават 10 месеца гаранция към техномаркет Европа. Ето тук ( http://www.samsungcamera.com/ ) има повече инфо, за съжаление не може да се искара адреса само на една страница. точният модел е: Samsung Digimax 301
накратко инфо за апарата:

мегапиксели: 3.2
оптичен зум: няма
дигитален зум: 3х (кофти е, аз не бих го ползвал)
макро режим: 0.19-0.21м (тествал съм го до към 50см - няма проблеми)
нормален режим: 1м - до безкрайност
компресия: JPEG (3 степени по избор)
компенсация на експозицията: +-2EV през 0.5EV
светломерене: спотово и матрично (256 сегмента)
макс скорост: 1/1000sec
iso: 64-200 мисля (някъде в интернет го четох като го купувах, самсунг нищо не казват по въпроса), автоматично - неможе да се избира ръчно.

ами... това е. Има вградена памет от 16МВ (около 20 снимки 1600х1200 fine compression). работи със Secure Digital карти. Интерфейса му към РС е USB1.1, Mass Storage drive. Като за такъв клас прави добри снимки.
Сега да кажа нещо и за консумацията му: голяма. с едни батерии (2хАА) Duracell Ultra искара около 25 снимки със светкавица.
продавам го, защото ще си взимам по-добър.

Ето снимки: http://www.alog-bg.com/borg/samsung_301.rar

архива е 16МВ, като вътре има и едно филмче на макс. качество, което позволява. единствено нощби снимки не съм приложил, ако някой го интересуват - ще кача.

цена: 170лв.

за контакт: 0886 ......, Симеон
e-mail: simo@alog-bg.com

Ако има някакви неясноти, питайте.

П.С.
влизам в интернет само през работно време (09:00 - 18:00), събота и неделя и вечер няма да отговоря на никой, за това моля за търпение, и се извинявам, за което.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР