Автор: chefo1979
Дата: 25-10-12 09:05
Здравейте!
Продавам следният обектив - EF 100/2.8 USM Macro. Комплекта му включва УВ-филтър Hoya, предна и задна капачка и самият обектив, разбира се!
Превъзходен обектив, изключително рязък още от 2.8, превъзходно цветопредаване, бърз и много точен АФ (ring type USМ).
Качествена изработка, много удобен за работа, отличен портретник също така (едно макро не съм снимал с него - само портрети).
Не изменя дължината си при макро, челният елемент не се върти, има ограничител на фокусният диапазон. Приема филтри с резба 58мм.
Ето ревюта:
The Digital Picture
SLRgear
Photozone
Снимки
Забележки:
Обективът има следи от употреба, най-значимите от които са характерно побеляване по гумата на фокусният ринг (знам, че се чисти, но не знам как) и леко одраскване на прозореца с индикатора на фокусното разстояние - и двете са от предни собственици, никога не са ми пречели с каквото и да е.
По оптиката няма и драскотина, прашинките на снимките са под филтъра (с който стои от момента на закупуването си), АФ механизма работи без шумове, засечки, накъсвания. По лещите няма ни гъби, ни прах. Качеството на снимките, правени с този обектив, е безупречно.
Цена:630 лева (с оглед забележките).
Намира се във Варна, може да отиде докъдето е нужно с Еконт и опции "тествай преди да платиш".
За контакт - на лични съобщения.
Причина за продажбата - желание за закупуване на друго Канонско стъкло с червена лента.
Поздрави и доскоро!
|
|