Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся да закупя Nikon D80
Автор: Johny_Wilde   
Дата:   12-11-12 19:49

Търся тяло Nikon D80, технически изправно, по възможност на по-малко кадри и без сериозни козметични забележки. Може и с китов обектив. [shtrak]

Като публикувате / изпращате ЛС включете и от кой град сте ! (Продавач от Пловдив или близко живущ е предимство , за да се уговорим и да го огледам добре)

Отговори на това съобщение
 Re: Търся да закупя Nikon D80
Автор: dberov   
Дата:   13-11-12 09:06

Тук продавам две тела, имам и китов обектив 18-55VR който не ми се дава но ако трябва да е с обектив ще се разделя с него за 150лв.

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=525359&t=525359

Публикацията е редактирана (13-11-12 09:08)

Автор: Pavlov   
Дата:   13-11-12 12:24

Успех [smilie24] .

Публикацията е редактирана (24-11-12 18:29)

Дата:   16-11-12 12:54

[beer]

Дата:   17-11-12 21:48

[shtrak]

Автор: fotorafi   
Дата:   18-11-12 09:48

Скоро време колеги ще започнат подмяна на цели поколения модели на Никон. На пазара се появяват новите модели. www.emag.com, фотопавилион и синтезис свалят цените на тела и обективи.Така ще изчистят складовете си от някои серии. Ще имаш удобен момент да си избереш..Късмет и успех
Aз лично имам D-90,нямам намерение да го подменям поне още 5-7 години, задоволява ме.Търси

Дата:   18-11-12 11:36

напишете тук URL на снимкатаPavlov Вземи и постави целия текст от обявата ми а не само извадка от него защото така много лесно се манипулира.

Обърнал съм се съм съвсем културно към съфорумците

Моля без коментари по обявата ми, ако имате някакви въпроси да се пише само ЛС и то само от хора заинтересувани с цел покупка, всеки който СПАМ-и темата ще бъде блокиран а коментара му изтрит.

да виждаш някъде да съм обидил някой?

а сега погледни как ме представяш ти пред хората които четат това

Да не говорим за отношението към потенциалните клиенти - "блокирам акаунти, докладвам за спам"... [smilie5] .
Търси балами другаде.

Аз балами не търся а продавам качествена техника на малко кадри, ако искам мога да продавам D80 на 450лв. но ще са на по 40-50 000 кадъра, има и такива тела във форума и всеки прави своя избор.

Колега Johny_Wilde, извини ме за тази публикация в твоята тема, но не мога да оставя някой да преиначава думите ми и да ми говори така.

Публикацията е редактирана (18-11-12 11:44)

Автор: Pavlov   
Дата:   18-11-12 13:38

[smile]

Публикацията е редактирана (18-11-12 18:02)

Автор: andrejandrej   
Дата:   18-11-12 14:34

Намират се Д80 и за 470лв за под 50000, запазени. Имаше една такава обява не ми се търси.

Автор: et9vail   
Дата:   18-11-12 14:36

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=648 650лв. (тяло,обектив,грип)

Автор: andrejandrej   
Дата:   18-11-12 14:55

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=530846&t=530846&phorum_uriauth=
и д200 е по-добре според мен за 680лв с грип. Изобщо ако имаш поне 700лв имаш доста избор. Освен д200 и пентакс к20д(590лв)/к7 (700лв). Аз например чакам едно к10д за 400лв с обектив което е като д80.

Публикацията е редактирана (18-11-12 14:57)

Дата:   18-11-12 14:57

Pavlov, виждам че се занимаваш с фотография отдавна и много добре знаеш че едни от култовите модели на Nikon са D80 и D90. Nikon D90 е също морално остаряло тяло но новите боклуци 5100 и 3100 с които се набутаха хората и сега ги продават за да си вземат или D80 или D90 говори достатъчно за качеството на тези модели.

Ти сам казваш това

Aз лично имам D-90,нямам намерение да го подменям поне още 5-7 години, задоволява ме.

Та не ми говори за морално остарели модели щото са много по качествени от повечето нови които наводниха пазара на ниски цени.

А това че продавам само качествена техника, вземи и ми разгледай всички стари обяви и ако видиш някой да се е оплакал от мен, тогава приказвай, защото аз преди да пиша нещо преглеждам човека за когото пиша и като прегледах твоето участие във форума то е само писане в чужди теми и развиване на теории - 100% СПАМ и една две покупки, драскач който се чуди къде да си убие свободното време.

Дата:   18-11-12 18:24

fotorafi , andrejandrej - мерси за съветите и предложенията.. ще продължа да си следя обявите , докато изнамеря подходящата :)

Dberov - извинен си , но и ти не се сърди , че ще ги поизчистя [smilie3]

Поздрави на всички [beer]

Дата:   19-11-12 22:34

[shtrak]

Дата:   20-11-12 17:31

[smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР