Автор: Kriso_air
Дата: 09-11-12 20:43
Привет колеги. Не знам дали темата е за тук, но от 2 дена съм в много лошо положение и не знам какво точно да правя. На 07.11 снимах сватба в ресторант в Студентски Град. Към 23:30 хванах такси посока западните части на София (Люлин). Минахме по Г.М. Димитров , Площад на авиацията и от там по Цариградско Шосе. Изведнъж таксиметровия шофьор рязко намали скоростта и по много странен начин ме избута от колата и избяга с почти всичко което имах :( (Canon 40d, 18-55, Speedlite 550ex ). Не можах да видя рег. табела защото лампите които трябва да я осветяват не светиха. Веднага подадох жалба в 7-мо РПУ и от там ми дадоха известни надежди, защото може би някъде по пътя има камери за видеонаблюдение, и всъшност ако някой знае камерите в този район и ми каже дали има някъде наоколо ще бъда много благодарен, защото следовател ще се заеме със случая най-рано вторник. Случайно ако на някой от Вас, уважаеми колеги му бъде предложено 40д, или види някъде съмнително евтина цена (в някоя заложна например) ще бъда много благодарен ако се свърже с мен. Може л.с. , може и телефон - 0887 454 988. Ще бъда много благодарен и ще се отплатя подобаващо. Имам всички документи и сериен номер на апарата и винаги мога да докажа произхода му.
Поздрави.
|
|