Автор: Heckler
Дата: 08-11-12 10:12
Да, и за мое учудване се оказва, че съм направил грешка.
Как е станала:
Купих този обектив през 2007г., но практически не съм го използувал, защото не ми хареса. Работя с хубавите FX обективи. Сега, като тръгнах да сменям кропката с FX тяло, реших да продам и обектива, защото не ми трябва. Като писах обявата обаче, ме домързя да преписвам абревиатурата на модела от обектива и я преписах от сайта на Никон. Не съм си дал сметка за съжаление, че става въпрос за по-нов модел.
Съжалявам за недоразумението! Извинявам се!
Прати ми борикосан, адрес или банкова сметка и ще ти върна тези 7 лв.
Това, че се налага да изясняваме това тук, а не по телефон или ЛС, е необяснимото за мен решение на потърпевшия борикосан да не ми се обажда, да не си вдига телефона, а в последствие и да блокира кутията си за лични съобщения към мен.
След като ме известиха от Еконт за отказа на получателя, аз направих всякакви опити да изясня въпроса директно, но двата номера, които ми бе дал борикосан бяха изключени, а в отговор на запитването ми чрез ЛС получих това: (с многоточие съм заменил личните си данни)
„Heckler Здравей,
Обадиха ми се от еконт, че си отказал обектива.
Моля да ме известиш, каква е причината.
borikosan А бе,.............. , ти майтап ли си правиш с хората. Знаеш ли колко бързо те открих кой си, къде живееш в София, с какво се занимаваш ( ................. ), коя ти е пощата ( .................. ), другия ти телефонен номер ( ................. ), твоето IP и ID и още много подробности понеже работата ми е да оправям хакнати сървари, което ще рече че съм малко по добър от хакерите и ако искам така мога да те накажа че свят да ти се завие. Аз не присъствам никъде в публичното пространство, дори и в Еконт, аз съм призрак. Заради това че се помъчи да ме излъжеш и за това че днес все едно хвърлих в кофата за боклук 7лв. вместо да ги дам на детето си ще те следя и във всяка твоя обява ще пускам предупредителен текст. Ако си направиш нова регистрация, това не може да те спаси защото имам творто IP и ID и веднага ще позная кой си. Внимавай и повече не си прави гъргара с хората че не знаеш на какъв ще попаднеш!!! ”
След това си блокира ЛС към мен и никаква комуникация повече.
Смятам, че трябва да се комуникира за да се избягват и решават проблемите, а не да се истеризира и да се създават нови.
И така – станала е грешка, обективът е VR(червени букви), а не VRII.
Съжалявам още веднаж.
|
|