Автор: QinetiQ
Дата: 24-10-12 12:22
Продавам тяло Canon 500D закупено преди 11 месеца от летище Истанбул. Не пазя касова бележка такаче гаранция няма. Тялото е на 5251 кадъра. Към тялото има само ремък, предна капачка, 4ГБ карта и неоригинално зарядно (зарядното е на Дюрасел закупено от фотосинтезис понеже забравих моето в една хотелска стая. Това зарядно става и за една камара други батерии, канонски, никонски, сони и пентакс. Изключва само когато батерията е напълно заредена. платил съм 80лв за него.) Имам и всички кутии, дискове и кабели но в момента съм в София и няма да се пребирам до родното ми място, където са те, поне до началото на Декември за това го продавам без тях и ако евентуално куповача ги иска, ще мога да му ги дам чак тогава, на мен така и така няма да ми трябват след това и най-вероятно ще ги хвърля ако се продаде сега апарата.
Апаратчето като цяло си е в перфектно състояние и без никакви забележки технически или козметични.
От София съм и предпочитам да не го пращам по куриери но ако се наложи ще го пратя
Цената е 395лв.
|
|