Автор: chefo1979
Дата: 12-10-12 14:42
jorkin1, спокойно бре, човек - много си нервен нещо.
Затова се казва форум, понеже си коментираме - ако си си направил труда да ми видиш коментарите, може би ще видиш, че са винаги по темата; отделно често сменям по нещо и се навъртам основно в базара и съм в течение с цените на техниката. Разбира се за задълбочен изследовател като теб не е било проблем да види и участията ми в основният раздел на форума, в различни дискусии там (основната ми активност е там).
"Виждам как продавате по четири месеца едно тяло...."на добра цена"" - я дай да видим къде продавам тяло четири месеца... (аз много добре те разбрах какво искаш да кажеш, но просто много се радвам на такива като теб, на които не им стига акъла да си формулират правилно мисълта) ?
Както неведнъж съм посочвал - опита ме научи, че по-добре да дадеш 50 лева отгоре и да вземеш нещо на малко кадри и в безупречен вид, отколкото нещо на повече навъртяни "километри" от колата ти...
Огледай се в базара и ще откриеш много апарати на завишени цени, в които обяви не съм писал нищо - може това да накара някое лампа да ти светне, че с коментара си имам нещо в предвид - ти какво се засегна?
50Д е интересен за мен апарат по ред причини и поради това тази обява се радва на вниманието ми - благодаря ти за разбирането и моля те, спести си празнодумието и инфантилната нервност следващият път, когато решиш да се обръщаш към мен.
Поне вдигаме нагоре темата на човека, макар и с препирни...
Айде със здраве!
Публикацията е редактирана (12-10-12 14:43)
|
|