Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon EOS40D + Canon 50mm.f1.8 - ВСИЧКО Е ПРОДАДЕНО
Автор: lotto   
Дата:   22-10-12 01:01

Canon EOS40D работещ перфектно с всички CD-та със софтуери и опътвания за апарата + CF карта памет + 4бр. батерий и зарядно + Canon 50mm.f1.8 FD преработен от Слав за EOS с две капачки + Чанта Lowepro нова побираща всичко
ЦЕНА:720лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon EOS40D + Canon 50mm.f1.8
Автор: BoneFletcher   
Дата:   22-10-12 09:14

Canon EOS40D работещ перфектно с всички CD-та със софтуери и опътвания за апарата + CF карта памет + 4бр. батерий и зарядно + Canon 50mm.f1.8 FD преработен от Слав за EOS с две капачки + Чанта Lowepro нова побираща всичко

Защо бе, хора? Защо?
От месеци разсъждавам от къде произлиза тази грешка и не мога да си обясня! [smilie11]

lotto, извинявай, обаче не можах да се сдържа! Ами поне гледай като пишеш дали имаш подчертани думи в червено - може много да ти помогне!

Дата:   22-10-12 12:28

Приятели, аз съм фУТУГРАВ виждам и сега ,че ми го подчертава ,но не съм тук на изпит по български, а за да си продам техниката защото ми трябват пари :))))

Дата:   23-10-12 12:03

[smile]

Автор: Mogila   
Дата:   23-10-12 12:06

Ами поне кажи на колко кадъра е като искаш да го продадеш. Все едно да продаваш кола и да не кажеш на колко пробег е.

Автор: QinetiQ   
Дата:   23-10-12 12:30

Предварително се извинявам за спама ама защо голяма част от хората се държат грубо и надменно в темите за продажба на други хора? Тук съм от скоро но това ми прави най-голямо впечатление. Една голяма част от коментарите в темите са напълно излишни, провокиращи, обидни и знам ли аз какво още. Едиствената цел на тези теми е човека да си продаде техниката. Нито търси акъл как да го прави, нито някой да му казва какво да си напише в темата понеже го нямало, нито да си свали цената. Като не пише на колко е кадъра апарата, който се интересува ще напише лично съобщение на продавача. Като не му харесва цената, пак ще напише лично съобщение с оферта. Нужно ли са всички тези коментари които по един или друг начин злепоставят продавача, заради някакви пълни простотии?

Извинения на lotto за спама. Смятай този коментар като up-че :) Успех с продажбата

Дата:   23-10-12 20:48

Благодаря ти QinetiQ, нямам представа на колко кадъра е апарат и не знам как да разбера.Описал съм го в обявата.Описал съм също така ,че апарата работи чудесно.Всеки има право сам за себе си да реши, дали ще поеме риска да си купи втора ръка техника.Колите имат километраж, за съжаление Канон не са сложили такъв.

Автор: Pavlov   
Дата:   23-10-12 21:58

Специално на 40D може да се види "километража" - с програмата EOSInfo. Безплатна е, изисква свързване на тялото към компютъра с USB кабел.
Успех с продажбата [smilie24] .

Автор: irone95   
Дата:   24-10-12 00:59

Цена на тялото ?

Re: Canon EOS40D + Canon 50mm.f1.8 - ВСИЧКО Е ЗАПАЗЕНО
Дата:   24-10-12 01:53

Canon EOS40D работещ перфектно с всички CD-та със софтуери и упътвания за апарата + CF карта памет + 4бр. батерии и зарядно
Нова цена:680лв.

Публикацията е редактирана (24-10-12 12:10)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР