Автор: nikidimov
Дата: 11-10-12 14:45
Ееее-хххххххх, човека не му сложил филтърче на обективчето, дай да го натискаме да свАля цената.... интересувах се от обектива,ама като няма стъкло отпред..... Не ми пречеше, че няма филтър отпред, ама това, че няма за задна капачка едно Д700 (айде, да не издребняваме и да добавим една нула, т.е. Д7000) - ей това ме разочарова.... "Данчо, Данчо, колко мъка има по този форум.....".... Вдигал съм копие правено с този обектив и Д700 42/120 см - без забележки. Само клиентката го върна, че се виждало, че й "цъфти" косата, ама аз нали не съм фризьор....
Дано това отговаря на въпросите за качеството на предлагания обектив.
Относно кой на колко е продавал или продава дадена стока - коментарите в публичното пространство са излишни. Има домати и на 2лв., има и на 0,50лв от същите, ама малко поизгнили. Собственика е предложил цена - добре, интересувате се - добре, не се интересувате - пак добре, ама да си кибик и да обсъждаш картите/пуловете/плочките... я опитайте това около масата в реалния живот, а не в интернет пространството!
Ако Ви интересува защо се продава дадения обектив - попитайте собственика ЛИЧНО - може да се окаже, че сте си взаимно полезни.
П.С. много би било интересно някой да открие тема "С колко процента намалява резкостта на дадена оптика с даден филтър".
|
|