Автор: chertoianov
Дата: 20-09-12 10:54
Продава се Sigma 100-300mm f/4 EX DG IF HSM APO.
Обективът е с пълната си комплектация: Кутия, торбичка за съхранение и носене, капачки, сенник, скоба за закрепване директно към статив...
Състояние - като нов. Без драскотини по лещите и корпуса и без видими следи от прах по вътрешността.
Благодарение на HSM мотора фокуса е изключително бърз и точен. Това май е единствената сигма с която съм снимал, която не се е нуждаела от корекция на фронт или бек фокус. И това е и при трите тела, с които е снимано с него, включително и на моя 450D.
Постоянната бленда и вътрешния фокус са много голям плюс на обектива.
Подробно ревю:
http://www.photozone.de/canon-eos/328-sigma-af-100-300mm-f4-ex-hsm-apo-lab-test-report--review
Обектива го продавам, защото е прекалено голям за раницата, с която се разкарвам в момента и си стои на шкафа вкъщи.
Обективът е извън гаранция, но в перфектно състояние и аз лично давам седмица за тестване, през която ако евентуалния купувач намери някакъв проблем го връща за моя сметка, а аз му връщам парите до стотинка.
Обективът се намира в Стара Загора, но може да бъде изпратен с куриер до всяка точка с наложен платеж и опция да се отвори и да се пробва.
Цена: 1100 лева.
Тъй като го продавам не защото имам нужда от пари може и да се договорим за някакъв бартер с или без доплащане според цената на предлаганата стока.
Интересувам се от:
1. Някаква огледална или безогледална система със сменяеми обективи или турбосапунер от висок клас.
2. Навигация на Гармин.
3. Смартфон с Андроид или IPhone.
За връзка тук, на лични или на тел: О886 45О4О8 - Стефан.
Публикацията е редактирана (20-09-12 10:55)
|
|