Автор: marrio31
Дата: 26-09-12 22:56
понеже наглеца надали ще обясни..ще го направя аз накратко,за да знаят хората какво да очакват от този тип,нарочно не го наричам човек,пише ми на лични че иска да му обясня повече за апарата и да дам тел. за връзка,обажда ми се и ме пита дали е добър апарата че му трябвал за подаръ на някой си...казвам му че апарата е много добър и че няма никакви проблеми(което е точно така) той казва,добре ще го взема,аз му казах че имам още един клиент който още не ми беше звъннал по телефона,той казва,ами аз първи пуснах л.с. и го искам,отказвай на другите и сега ще пратя адрес на л.с. това става миналата събота към 3-4 часа след обяд,отидох до еконт но бяха затворили,писах му че ще го пратя в понеделник,той казва,ок само ми пиши като го пратиш,апарата му трябвал за вторник..Пускам го по еконт в понеделник и му звъня,той ми казва че във вторник имал ходене някаде си и щял да го вземе в сряда..Още тогава ми светна лампата че не е читава работата,уж му трябвал за вторник...ма викам ок,вземи си една сд карта за проба,при следващото обаждане типа ми казва че тия сд карти били много скъпи и да съм му свалял цената с 50лв,апарата както се досещате вече е изпратен и няма място за никви пазарлъци,казах му че ще му купя карта и ще му я пратя,той каза че иначе нямало да вземе апарата ако не му сваля цената днес ми се обажда че бил в еконт и гледал апарата,по скоро е гледал документите..и на тях фигурирал и 16мм обектив,което е така,но този обектив съм го продал отдавна и никаде не съм писал че влиза в комплекта,и той казва че щом го нямало 16мм няма да го вземе невероятен,аз не можах да повярвам на ушите си,не правете нищо с този,направо го игнорирайте
|
|