Автор: SLX
Дата: 18-09-12 17:37
Продавам си цялата система, заради фулфрейм, който в момента се продава. Ако отпадне офертата, която има, ще оттегля и тази обява:
1. Тяло 60 D. Купено през април миналата година от САЩ. Няма българска гаранция, на точно 3400 кадъра, състоянието е 10/10, без следи от употреба. Кутия, капачка, страп, софтуер и прочее налични. Цена 1300 лв.
2. Един от най-добрите зуумове за него. Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM. Купуван по същото време от същото място. Приблизително на 4000 кадъра. Оригинален сенник към него. Обективът е в отлично визуално състояние, няма дори характерните прашинки зад челната леща. Ходът му не е 100% плавен, но така си беше от първия ден. Състояние 9/10. Почти няма следи и по сенника. Кутия, капачки. Цена 1300 лв.
3. Ултраширочко Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM. Купуван от съфорумец преди половин година. От мен почти не е ползван, като го купувах ми бе представен на няколко хиляди кадъра. Няма кутия, финкционално и визуално 10/10. Цена 900 лв.
Трябват ми около 2600 за фулфрейма, така че нападайте. С какво ще купувам после стъкълца за марко не е ясно, но имам един 85 на 1.8.
Естествено бартер за 5d Mark II се приема, но е изключително малко вероятен...
От София съм. И отговарям на Л.С.
|
|