Автор: slyn4ogled
Дата: 13-09-12 00:35
Тялото е абсолютно технически изправно, със ъпдейтнат фърмуер. Визуално е неразличимо от ново - няма никакви наранявания, драскотини или отлепвания.
Апарата е пазен като очите ми, стоял е винаги в раница и е пазен от прах и влага. Пълен комплект е, заедно с оригиналната кутия - няма гаранция, защото ми го донесоха от Канада. Броя на щраканията с него е около 12 200, което е нищо за апарат от този клас.
Принципно не бих го продал, но се замислям за някакъв ъпгрейд вече - вероятно Д7000 или нещо подобно.
С него мога да ви дам и втора батерия с по-голям капацитет, и чанта за апарата със закачен среден варио-обектив.
И все пак, за да съм пределно конкретен - комплекта включва:
- Тяло Nikon D90 - 12 015 кадъра
- Оригинално зарядно Nikon MH-18a
- Оригинална батерия Nikon EN-EL3e Li-On (1500mAh)
- Твърд протектор за дисплея
- Оригинална предпазна капачка за тяло - Nikon
- Оригинална капачка за визьора при снимане от статив с дистанционно
- Оригинално безжично дистанционно Nikon ML-3
- Кабел към телевизор
- Кабел USB
- Ремък за врат - Nikon
- Книжки с инструкции на всякакви езици
- CD - софтуер Nikon Software Suite и Nikon Capture NX2 trial - издирвам ги в момента...
- Оригиналната опаковка от Nikon Canada
Допълнителните неща към комплекта са както следва :
- Неоригинална батерия за Nikon EN-EL3e Li-On (2100mAh)
- чанта тип "кобур", която побира апарата + среден варио-обектив от типа на 18-105 или подобен
Цената за всичко - 900 лв, като е възможен лек коментар според отношението и желанието ви.
Апарата е в Пловдив, но мога да го пратя с Еконт с опцията за предварителен оглед и тест, за ваша сметка.
Можете да се свържете с мен чрез личните събщения тук, или на :
- скайп : slyn4ogled_76
- тел. : 0887 591 251 (от 10 до 22ч)
Моля без излишни и неразумни коментари по обявата, използвайте данните за връзка и то ако наистина имате интерес от покупка.
П.П. Знам, че ще започне заяждане "защо няма снимки" - отговарям предварително - състоянието на тялото е като от магазина, а и нямам с какво да го снимам, за да се убедите в това. Снимки от GSM смятам за абсолютно несериозни в случая :)
Публикацията е редактирана (13-09-12 12:58)
|
|