Автор: allienshadow
Дата: 20-08-12 21:34
Продавам PENTAX K7 Body
1. PENTAX K7 Body - на 11850 кадъра. Купувал съм го нов от САЩ през месец Юли 2010 година. Състоянието му е перфектно, ползван е внимателно, не е изпускан , няма видими следи от експлоатация. Комплекта включва: кутия, всички книжки, кабели и диск. Оригинално зарядно (като има адаптер от US към БГ) и батерия Pentax D-Li90 + подарък две допълнителни батерий (Китайски, държат се превъзходно), ремък, дистанционен спусък JJC (кабелен), капачка за визьор и капачка за контакта на светкавицата. Също така към апарата върви подарък ръчно - фокусен обектив PENTAX-M 50mm f/2.
2. Обектив SIGMA 17-70 F2.8-4.5 DC Macro– купувал съм го от форума, ползван е малко, в много добро техническо състояние, добра механика и чисти лещи. В комплекта е включено: кутия, капачки, сенник + подарък HOYA Pro1 Digital Filter UV. Без остатъчна гаранция
3. Обектив SIGMA 70-300 F4-5.6 APO DG Macro- и него съм го купувал от форума, рядко използван, в добро техническо състояние, добра механика и чисти лещи. В комплекта е включено: кутия, капачки, сенник. Без остатъчна гаранция.
4. Светкавица SIGMA EF 530 DG SUPER – купувал съм е Юли месец 2011г. От МУЛТИМЕДИЙНА РАБОТИЛНИЦА ( Multimedia Workshop) с остатъчна гаранция 11 месеца . Към комплекта е включен допълнителен лепящ разсейвател и стойка.
Снимки на артикулите може да разгледате тук:http://www.flickr.com/photos/allienshadow/
Цена на отделни позиций:
1. Продаден!!!
2. Продаден!!!
3. Продаден!!!
4. Продадена!!!
Техниката може да бъде видяна на място в Пловдив (събота и неделя).
За страната може да бъде изпратена с Еконт ( за сметка на получателя), с опция преглед и тест преди плащане.
За контакт: 0878 268 303 Милан, или чрез форума на ЛС.
Публикацията е редактирана (02-09-12 20:22)
|
|