Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC LD Aspherical (IF) MACRO за Nikon
Автор: dj_smash   
Дата:   07-08-12 12:48

Продавам Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC LD Aspherical (IF) MACRO за Nikon.
Обективът има вграден мотор, работи на тела без вграден такъв (D40, D60, D3000, D3100, D5000, D5100 и тн.)

Състояние 10/10.
Комплекта включва, предна и задна капачка, сенник, кутия.

Допълнително давам UV филтър и CPL филтър.

Цена - 750лв.

Намира се в София.

За контакт:
GSM: 0887989970
E-mail: dimo.zhelevski@gmail.com

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC LD Aspherical (IF) MACRO за Nikon
Дата:   09-08-12 13:52

Продаден!

Re: Продавам Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC LD Aspherical (IF) MACRO за Nikon
Автор: BODY83   
Дата:   16-08-12 13:25

До вниманието на всички. Моля имайте едно на ум когато купувате нещо от този човек. Обектива спря да работи на 6-тия ден. Автофокусния мотор отказа. Първоначално ту работеше ту не, реших че е контактен проблем, но след като преспа една нощ на бюрото повече не запали изобщо. Пробван е на 2- различни тела, без резултат.

Информирах продавача, но човека каза, че при него нямало пролеми и това били рисковете на форумните продажби. Предполагам, че проблема се е проявявал и преди и за това обектива е бил разкаран за по-малко от 2 месеца след покупката му от друг съфорумец kakavudica - Първоначална обява

Автор: Stoimen_82   
Дата:   16-08-12 14:15

Много лошо, сега става ясно защо цената е била 500лв преди тази обява...[smilie2]

Дата:   16-08-12 14:24

Както вече говорих с човека. При мен проблеми с обектива не е имало. Направил съм към 2000 кадъра и с чиста съвест съм си го продал, понеже исках повече качество, взех Nikon 16-85. Извинявам се, че излиза така, че аз съм некоректния.

Всичко както сме се разбрали и е зависело от мен е било така както трябва, ако не е било, моля го опровергайте! Не е имало как да знам, че обектива има проблем при положение, че при мен на моето Nikon D5000 тяло не се е проявил!

Моля да се свържете се с kakavudica и с него да си оправите проблема защото аз лично не съм имал никакви оплаквания от обектива и пак казвам със чиста съвест съм го продал за напълно работещ и в момента на продажба е бил такъв след тест от страна на купувача.

Хубав ден!

Автор: kakavudica   
Дата:   16-08-12 14:39

Здравейте,

Тъй като смятам себе си за коректен човек, искам и аз да се включа в дискусията.

Вярно е, че обявих цена от 500 лв., но имайте предвид че това е старата версия на обектива и съм го използвал интензивно над 3 години. Съответно няма логика да искам висока цена.

Причината за продажбата, както и на колегата dj_smash, бе желание да закупя по-широко стъкло, тъй като в последно време така и не използвах диапазона на Тамрона.

Технически неизправности не съм забелязвал. Единствено бавният фокус на над 200 мм ме бе притеснил преди време, но се оказа в реда на нещата при този тип обективи.

Съжалявам ако някой е бил подведен по някакъв начин и не знам какъв точно е проблема с обектива.

Поздрави

Автор: BODY83   
Дата:   16-08-12 16:27

Имам един последън въпрос към двамата продавачи - Някога обектива да е бил ремонтиран или отварян? Ако е, каква е била причината?

Поздрави :)

Дата:   16-08-12 17:10

Докато беше при мен не е имало никакви интервенции. Но аз да питам, как така обектива при мен си е работел без проблем около 2000 кадъра и след това при колегата за 6 дена спира да работи и не проработва повече. Каква вина имам аз за това и как да знам как е използван обектива през това време? Ако е имало проблем то още при проверката от страна на купувача при куриера е можел да констатира този проблем, който обаче явно тогава го е нямало. Е извинявате много обаче, ако някой не знае как да борави с техниката да се опитва после да си го изкарва на нас, като ни нарича некоректни и измамници (на лични съобщения), ми се струва доста нагло.

Мога да изпратя всички снимки, които съм снимал с обектива и да се види в EXIF-a, че са снимани с автофокус, който е работил перфектно за модела.

Бих поканил всеки, който е купил нещо от мен да коментира коректността ми и дали състоянието на стоката е съответствало на описаното от мен в обявите ми.

Публикацията е редактирана (16-08-12 17:20)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР