Автор: danef
Дата: 16-08-12 01:55
Естествено че гледам рейтинг над 98% и то препоръчани продавачи, процедирал съм много с ебей...
Просто ги НЯМАМ тия 200лв. отгоре да си купя апарат от форума от някой дето НАДУВА цената излишно...
Ето аз дадох линк в по-горния коментар към поправяно от продавача тяло за 300лв, във форума се срещат на по 30к кадъра за по 400-500лв...
за 600 лв аз ще си намеря проправяно от CANON "гаранционно" тяло
ПС. Другото което е сега се сетих не се замисмих докато писах по-горните редове, ако получа нещо неработещо или било то дефектно, докладвам злоупотреба от страна на продавача и PAYPAL пак ми връщат парите...
Отностно форумните работи тука кой-какво купил от кого го купил и в какво състояние е много съмнителна работа, защото аз получих тяло с неработещ спусък, в Еконта работеше като излязох от еконта спря.
Получавал съм и обектив със описание ЧИСТО НОВ, найстина на външен вид прашинка нямаше, в еконта всичко наред, след няколко дена се появи някакъв луфт, отворихме го с един приятел който разбира това и какво да видим вътре цели липсващи детайли пластмаса, начупени и налепени с КАПЧИЦА... :)
Публикацията е редактирана (16-08-12 02:07)
|
|