Автор: didZ
Дата: 31-07-12 00:56
Гледам че тук стават такива работи дори съм изпуснал един колега който е търсел точно лаптоп :( Та.. За сериозните - изключително коректен съм. От Разград съм, работя в магазин за техника. Лаптопа е чисто нов. Стоял само около седмица (за сега) на витрина. Ще бъде даден с гаранционна карта кутия и всичко. Все пак е от магазина - състояние чисто нов. Ако има кандидати дори съм навит да пропътувам до 100-150 километра около Разград защото иначе не знам как ще стане замяната с тези куриери. Става въпрос за:
ACER ASPIRE 5741ZG
Като основните характеристики са:
Intel dualcore на 1,86Ghz забележете с _3_МБ кеш!!
3GB разбира се бърза DDR3 RAM
HDD 500GB забележете WD
Мощна ATI видеокарта 5470 със 512MB собствена памет.
Батерията държи 3 часа - тествано!
Актуалната му цена в момента в магазина, а и в нета предполагам е 820лв, да речем, че ако клиента в магазина ми хареса бих дал за 800 и така.. Готов съм и да доплатя някаква сума ако си струва.
Както казах лаптопа си е чисто нов и ще ви бъде предаден с гаранция на ваше име! За всичко останало по него вижте в бат гугъл. :)
Търся:
D80 на сносни кадри, по възможност със аксесоари от сорта на кутийка, капачки, ремък дистанционното ще ме радва също много, но и да не ви се дава ще си купя. :) Чанта си имам, скоро се разделих с 350D-то си + обективите му. Поради това искам да има и някакъв обектив, по възможност стабилизиран и на повечко милиметри, както казах склонен съм и да доплатя. Сериозен човек съм, и ще се радвам апарата да няма скрити дефекти смяна на затвори и тнт. Това е от мен, май всичко за сега..
|
|