Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikkor AF 50/1.8 Се спира от продажба.
Автор: kimmy_rz   
Дата:   25-06-12 19:41

Следва: [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Nikkor AF 50/1.8 made in Japan = 100lv.
Дата:   25-06-12 19:51

Както се вижда продавам АФ Никор 50/1.8 японско производство - метален корпус. Давам го за 100лв., защото на външен вид е захабен. Има отчупена пластмаса на резбата за завиване на филтри, което не пречи все пак да се сложат такива. Фокусният пръстен при ръчен фокус е малко разхлабен, но автофокуса е перфектен. Има си предни и задни капачки и функционира отлично. Не съм сигурен дали автофокусът работи на безмоторни тела - моето е Д50. Причина за продажбата е, че ми трябва дълго варио а нямам достатъчно пари. Освен това този обектив го ползвам рядко. При интерес мога да пратя снимки както на обектива, така и правени с него. Намира се във Варна, но може да пътува и из страната с еконт. За връзка и предложения, далавери и пазарлъци на ЛС! Влизам редовно. Ако не се продаде до 3 дни го спирам от продажба. Поздрави!

Re: Nikkor AF 50/1.8 made in Japan = 100lv.
Автор: fotorafi   
Дата:   26-06-12 09:09

Да беше сложил една снимка, да се вижда състоянието му...

Re: Nikkor AF 50/1.8 made in Japan се спира от продажба
Дата:   26-06-12 16:43

Готов съм да пратя снимки на обектива и такива правени с него на всеки който ми остави лично съобщение и потвърди, че има интерес към него. Вече съм пратил на четири души ... нека се счита за ъп. Ако до утре по това време обективът не е запазен се смъква от продажба.

Обективът се спира от продажба.

Публикацията е редактирана (27-06-12 16:58)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР