Автор: ikomilanov
Дата: 08-06-12 15:35
Продавам в перфектно техническо състояние и неразличими от нови следните обективи за канон:
Обектив Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM - 1150лв
Предна и задна капачки, кутия, неоригинален сенник като бонус.
(Нов в фото павилиона е 1559лв)
Много добре коригиран обектив изключително подходящ за интериори и панорами. Рязък още от най-отворена диафрагма съвсем слабо изразен спад на рязкост по края на кадъра само при най-отворена диафрагма. Лек и компактен за носене в планината..
Обектив Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM - 680лв
Предна и задна капачки, кутия,UV филтър и неоригинален сенник като бонус.
(Нов в фото павилиона е 889лв - сега е в промоция)
Брутално рязък и красиво цветопредаващ обектив лесен за бързо и прецизно макро, по мое мнение по-добър от стария 100мм макро "батко"
Обектив Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM - 1650лв
Предна и задна капачки, кутия, оригинален сенник като бонус.
(Нов в фото павилиона е 1919лв - сега е в промоция)
Най-добрия варио обектив за кропки! Рязък, приятно боке и прекрасно цветопредаване... Може би 24-70 2,8 втората версия да го приближава...
И трите обектива са внимателно търсени и подбирани - знаете колко голяма може да е разликата в качеството в отделните бройки при канон! Мога да кажа, че се справят блестящо с капризния 7D. Всичко е в София за останалите българи по Еконт с опция за преглед и тест. Пазарлъците са позволени стига да се запази добрия тон. Нямат BG гаранция - давам лична такава в рамките на 10 дни след купуване на обектив при проблем - връщам парите.
Снимки на обективите в личния ми профил. Снимки от обективите при СЕРИОЗНИ намерения пращам по eл пощата - пестете ми времето моля.
За оглед Младост1. За връзка с мен 0888 425294 и 0898 455321 - Иво Миланов. Говоря безплатно и с двата оператора - аз ще ви набирам. Последно - причината за продажбата е, че не можах да ги завия на 5d-то
|
|