Автор: geniusloci
Дата: 12-05-12 12:06
Продавам следните неща:
DSLR Nikon D700, гаранцията е изтекла (от Профайлд), в перфектно състояние. Само гумата за палеца е леко разлепена, липсва капачката за крачето на светкавицата. Продавам го в комплект с 3 батерии и грип. "Каишката" за врата е от D300. Мога да добавя и ПЕРФЕКТЕН Nikkor 50mm f1/8D - обективът е може би най-острият 1.8, който съм виждал, поради което така и не го замених с 1.4. Снимки с въпросния обектив не мога да дам - имам, но не ми се рови сред стотици да открия кои са правени с него. Обективът няма капачки. Давам с него и 8GB CF Verbatim 300x карта. Не ме питайте за брой кадри - купувах го на 20k, поснимах малко на две екскурзии, купих си сапунерка и друго тяло и оттогава си стои в шкафа.
Nikkor 50mm f/1.8D - ужасно остър екземпляр. Гаранция и капачки няма, но си е с кутийка.
Nikkor 28-70mm f/2.8D - прекрасна бройка, като нов, следи от употреба има единствено по сенника. Идва с кожената кутия, сенник, капачки и допълнителна капачка за баланс (не работи много добре, ама... имам я и не ми трябва). Гаранция няма.
SB-900 светкавица в отлично състояние, ползвана е наистина малко, взета е нова от Профайлд (изтекла гаранция). Пълен набор с нея, включително и кутия.
Причина за продажба - ползвам почти постоянно A77 и имам всичко, което бих искал за него (обмислям му и един 24-70, гледам се продава във ФФ). Ако запазя D700, ще го ползвам в редки случаи на тъмно, когато би ми дал някакво предимство, но... нещо не ме влече идеята да си залежава вкъщи.
[URL="http://geniusloci.snimka.bg/hobby/d700.676346.all"]Снимки на апарата[/URL]
За контакти - 0885606919, Николай (ще помоля за СМС-и или обаждания, не влизам често във форума, така че на ЛС може и да не отговоря овреме). Изпращам за страната само и единствено със СПИДИ! Ще пусна техниката и в ebay, така че не мога да гарантирам, че обаждането ви ще я запази, ако случайно съвпадне с продажба и там. От 14.05 всичко ще се намира в офиса на [URL="http://hardwarebg.com/hardwarebg-com/aboutus/"]HardwareBG.com[/URL].
|
|