Автор: idoru
Дата: 16-05-12 16:38
Продавам канон 40Д на около 30-35 хиляди кадъра. В комплекта към него давам дистанционен спусък, отдалечаващ визьор, комплект протекторни лепенки за дисплея, 4 батерии (3 с повишен капацитет плюс оригиналната) със зарядно, неопренов плюс оригиналния ремък - в момента е с неопреновия, добавям и комплект за почистване - духалка плюс кърпичка.
Цена за всичко - 800 лв.
Чанта за фотоапарат Lowepro... мисля че беше някакъв вариант на Toploader, но не помня конкретните числа. Събира апарата плюс обектив (28-135) и още някой малък в предното джобче. Чантата е доста запазена.
Цена за нея - 50 лв. Засега ще се продава след като продам тялото.
Обектив EF 28-135 IS - към него включвам три филтъра - UV, поляризационен и gradual затъмняващ или както там се водеше. Обектива е в много добро състояние и в комплект с две капачки - визуално вътре в него има прашинки, които обаче не влияят на снимките.
Цена за комплекта - 400 лв.
Обектив EF 50mm/1.4 - в относително лошо визуално състояние - доста е поодраскан на места, но механично и оптически е в чудесно състояние без никакви проблеми. Към него върви и твърд калъф за пренасяне и съхранение.
Цена за него - 400 лв.
Обектив Samyang 8mm Fish-eye в отлично състояние, комплекта е капачки плюс обектива плюс калъфче (меко) за съхранение и пренасяне.
Цена за него - 380 лв.
Нещата се намират в София, за връзка ми пращайте ЛС ако имате предложения за цени.
Не ми се ще да пътуват с Еконт, макар честно казано почти всичко от изброеното да съм го купил всъщност с доставка от Еконт :) Ако се стигне до доставка с куриер ще договорим условията допълнително с купувача.
|
|