Автор: Fixt00l
Дата: 09-05-12 12:15
Можех да направя само няколко снимки с телефон - нямам с какво друго да снимам... Ето ги :
http://dox.bg/files/dw?a=74a61dc268
Още първия ден един съфорумец ми писа с крайно некоректни и изнудвачески условия - най-нагло ме мамеше с лъжи как може да си поръчаш обектива от САЩ, маркиран като подарък, а продавачите масово отказват това, пише го изрично в сайтове като eBay - имат си закони хората там.Ще трябва да чака почти месец, да рискува толкова пари, ще му излезе по-скъпо, без филтър, и с по-малко гаранция.Освен това, човекът можело да доплати такса за 36М гаранция към нашия вносител.Лично се обадих да проверя - това е долна лъжа, само 12М гаранция дават при това положение, а моят има 25М оставаща.Отделно постоянно ми навираше в очите аналогичния Tamron, който е с шумен и бавен автофокус, и няма макро.Предложих му да каже каква цена го устройва.Получих бълвоч от " бизнесменски " изказвания за видовете клиенти, познаването на пазара и прочие вицове, и крайната цел беше нещо като " Аз съм еди си какъв директор и съм гУлемата раУта, ти сега ще ми клекнеш и ще ми го подариш.Пиша това, за да няма повече такива неща.Посъветвах се с хората от Фотопавилион, откъдето е купен, както и с други хора, които са навътре, и ми казаха да сваля цената с 20-25 %.Тъй като го бях купил от разпродажба, я свалих и с повече.
|
|