Автор: chefo1979
Дата: 11-09-12 21:24
Днес получих апарата и за жалост, изцяло по моя вина, се наложи да го върна на колегата!
Бях си уредил обектив за SA-байонет, който за жалост се оказа не съвсем в ред, поради което се наложи да върна и тялото, и обектива.
За периода на тестване тялото остави в мен безкрайно положителни впечатления - солидно, удобно, в много добър външен вид. Бутоните бяха много приятни за употреба, всички въртящи елементи бяха стегнати и се въртяха прецизно. Отделението за батерии, слабо звено в SD9, се оказа безупречно и без никакви забележки. АФ беше пъргав и много точен. Като цяло бях много, много приятно впечатлен от работата на тялото.
Както вече подчертах, по моя вина се наложи да откажа тялото, за което отново се извинявам и изказвам поредна благодарност на колегата mrge.org че се отнесе към мен с разбиране и човещина. В отношението му срещнах любезност и отзивчивост, за което си спечели моите адмирации и признателност!
Успех с продажбата и мога да уверя потенциалните купувачи, че на цената на сапунерка втора ръка могат да се сдобият с прекрасна, солидно изработена огледално-рефлексна машина с легендарна резолюция и качество!
Поздрави и отново искрени извинения!
|
|