Автор: bigmac
Дата: 20-03-12 11:14
Наистина базарните сделки стават по този начин. Но понякога абсурдните предложения са повече от излишни, за това и съм преценила, че тази цена за неупотребяван обектив/ не използвам определението чисто нов, защото все пак чисто нов е като отвориш ти кутията за първи път/ е най-приемлива както за мен, така и за човек, който е решил да има нов такъв обектив на цена значително по-ниска от тази в магазина.
Продавала съм и други обективи тук, нови и малко употребявани и мисля, че за това , което съм предложила винаги е стояла адекватна цена.
Няма смисъл за мен да продам неизползван обектив, който си стои в оригиналната опаковка на цена, на която се продават малко използвани обективи с "минимални следи от употреба" на 3-4 хил. кадъра.
Не съм обявила цена, която по някакъв начин да граничи с абсурда за обектив втора ръка, пък било то и нов.
Съжалявам, ако това ,което съм написала звучи крайно или неприемливо за някой, но...
Не държа да го продам на каквато и да е цена. Нормално е всеки да търси цена, която лично го устройва.
Предложения в базара не липсват, така, че рано или късно вашият обектив ще се появи.
Знам колко струва нов в България с гаранция, знам колко струва и в САЩ с гаранция /това е за тези колеги, които ме уведомяват на л.с. за цената му някъде по света/
Хубав ден на всички желая :)
|
|