Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Help !
Автор: delux14   
Дата:   16-12-11 22:26

Olympus sz-20 или Olympus sp-610uz или Fuji Finepix s8100 ще се използват като за начало любителско пък по-натам може и нещо повече и нещо по - сериозно да взема та въпроса ми е дали тези неща си струват особено 2 рия и 3 тия вариант за парите така че ще ми е полезна помощта Ви :) Мерси предварително

Отговори на това съобщение
 Re: Help !
Дата:   17-12-11 22:34

Хайде хораа помогнете моля ви че дядо коледа си чака писмото :)

Автор: kasiopeya   
Дата:   18-12-11 00:25

Не можах да разбера, искаш да купиш от базара ли някой от тези или питаш за мнение, кой да вземеш?
Ако е второто - аз те съветвам да вземаш FUJI.

Дата:   18-12-11 08:51

Ами аз мисля нов да купувам , но все пак мерси за мнението и дали е възможно да намеря нещо със сходни екстри като на FUJI-то но да е със Li-ion батерия :)

Автор: kosio2002   
Дата:   18-12-11 09:01

Още един глас за Fuji и като плюс са АА-батериите (акумулатори).

Дата:   18-12-11 09:30

Olympus SP-810UZ това нещо как ви се струва ? Тъкмо го разгледах харесаха ми характеристиките пък и е със li-ion батерия ... струва ли си или може да се намери из магазините нещо пак с такава батерия и характеристики но по-евтино ?

Публикацията е редактирана (18-12-11 09:32)

Автор: aron   
Дата:   18-12-11 11:20

И аз съм за FUJI. Олимпуса се затруднява сериозно при фокусиране на слабо осветление.Колкото до батериите- резервна li-ion-батерия е по-скъпа от резервен комплект АА-акумулатори. Пък и ако нямаш под ръка резервни акумулатори винаги можеш да си намериш обикновени или алкални АА-батерии.

Дата:   18-12-11 11:28

ОК мерси за мненията :) откри ми се възможност да си взема Канон 1000д така че вече тези 3 машинки няма да ги споменавам Мерси пак

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР