Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony DSC-S3000
Автор: deteliy   
Дата:   07-12-11 20:55

ДИГИТАЛЕН ФОТОАПАРАТ 10.1 МЕГАПИКСЕЛА (CCD СЕНЗОР)
4X ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ
28 MM SONY
ОБЕКТИВ ЗАПИС НА ВИДЕОКЛИП (VGA 640 Х 480)
РЕЖИМ ПАНОРАМА
РАЗПОЗНАВАНЕ НА ЛИЦА, УСМИВКИ И СЦЕНА
2.7" (6.70 СМ) LCD ДИСПЛЕЙ
СЛОТ ЗА SD/SDHC/MS DUO КАРТИ ПАМЕТ
МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
Фотоапарата е с оригинален калъф и батерии.

Отговори на това съобщение
 Re: Sony DSC-S3000
Автор: 798099   
Дата:   07-12-11 23:13

Е, и?

Дата:   13-12-11 19:33

?!

Автор: avv2000   
Дата:   13-12-11 19:40

Боб ли да хвърлям за да разбера цената колега ,или ти се регистрира тук онзи ден за да търсиш балъци?

Дата:   14-12-11 07:56

Този сайт ми го препоръчаха, като най-големия сайт за бг фотография, но никой не ми обърна внимание, че тук са толкова вежливи и възпитани фотографите! Не знаех, че "Е,и?" - означава "Каква е цената?", а "Боб ли да хвърлям за да разбера цената..." - е "дай повече инфо за фотоапарата, като цена..." - Извинете ме за невежеството, ама то сигурно се е породило от това, че съм от вчера тук и не за да търся балъци, а за продам фотоапарат на изгодна цена!!!
Ако някой проявява интерес, на скайп deteliy може да получи информация...

Автор: sisqoto   
Дата:   24-12-11 15:42

Напишете цената и качете снимки ,за да избегнете подобни коментари : )

Автор: 798099   
Дата:   24-12-11 17:34

deteliy,

Не се впрягай толкова на реакциите, защото в случая важи правилото: "каквото повикало, такова се обадило"! Вместо това, да беше поразгледал десетина теми в раздела и да видиш как го правят някои хора. Защо си мислиш, че в най-големия сайт за бг фотография е необходимо да публикуваш технически спецификации на фотоапарата, при това, приличащи на Google автоматичен превод?

Това, което всеки потенциален купувач иска да знае, е:
- кога и откъде е купен апарата;
- на колко кадъра (приблизително) е;
- има ли гаранция в БГ и ако да - колко остава от нея;
- състояние (външен вид);
- комплектация и допълнителни екстри (батерия/и, зарядно, карта/и памет и т. н.);
- цена и възможен коментар по нея?

Това е основното, поне що се отнася до сапунерка. Моят кратък въпрос "Е, и?", всъщност означаваше всичко това. Не съм обърнал внимание, че си "прясно регистриран", защото не съм разглеждал профила ти.

Снимки на апарата не са задържителни, но са желателни.

Във форума е по-прието да се търсят контакти и коментари на ЛС, отколкото по скайп. Хората тук не търгуват, просто сменят някои елементи от оборудването с други.

Хайде, весели празници и успех с продажбата!

ПС: Напоследък, случаите на хора, които са се регистрирали тук само за да продадат някаква фотографска техника, рязко се увеличиха. Някои от тях проявяват твърде неуважително отношение към мненията на форумците, а понякога си позволяват и доста груб език. Та...пак казвам, не се впрягай толкова бързо...

Публикацията е редактирана (24-12-11 17:39)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР