Автор: Orcrist
Дата: 10-12-11 09:56
Автор: binx
Дата: 10-12-11 01:51
Забавното сега започва. Стори ми се, че горе някои се изказаха възгрубичко, та защо да оставам длъжен ;)
Автор: speedking
Дата: 10-12-11 08:09
"Откровен" и "мошеник" са несъвместими понятия. Ама разбирам, че ти си тролиш на чувство, не базирано на разбраното от прочетеното... Още веднъж - така съм решил да обявя, а на теб какъв ти е проблемът? Посочи ми кого съм излъгал/прецакал нещо. Десетина пъти съм купувал оттук. Без да се пазаря - колкото са обявили, толкова съм предложил. Що - щото ми се е снимало с нещо ново. Продавал съм само 4-5 пъти, т.е. като нормален фотограф, а не търговец. А каквото съм продал досега е струвало общо 55% от цената, на която съм купил същото. Т.е. от време на време май разбирам логиката на употребяваната и препродаваната техника.
Автор: vdm57
Дата: 10-12-11 00:27
Имам усещането, че се уливаш. И не схващаш какво съм написал. Не съм търговец. И не твърдя, че следвам общата логика, неследването на която много те разстройва. Та пишеш с главни букви и нарушаваш мира. Не уважаваш правото на хората да си пишат и предлагат свободно ли?
Аз съм импулсивен също. В решенията си. Както искам, така ще е, проблем?
Ама ето ти още логика: 1. този модел е търсен; 2. тази цена е нормална за него, макар и като горна граница; 3. не съм му нанесъл щети, откакто е в мен - каквото съм взел - това е; 4. не искам да се разделя с него, ако нямам полза... 5. пишейки за колко съм го взел, създадох работа и забавление за базарните философи. На онези Ангели на Справедливостта, които неуморно поправят неправди, бдят над Логиката на Базара, нравопоучават, мислодемонстрират, престижотрупат в чуждите теми. Ама това им е ролята, какво друго да правят те с живота си... Затуй писах "вдигам табелата, приветствам ви, на ви и салам"... ама искате да ми отхапете и ръката, бе. По-кротко.
Пък и ето, усилията ви дадоха резултат! И аз още в предния си пост го споменах, ама кой да чете... Сега ще го формулирам ясно:
За Търговци техниката ще се продава на тази "изкуствено завишена" цена. За двамата, които са се отнесли нахално горе, въобще не се продава.
За Фотографи (справка за понятието - този изказал се горе профил: Автор: binx
Дата: 10-12-11 01:51 - т.е. вижда се, че има и такива тук) обективът е на цената, на която и аз съм го взел. И други отстъпки бих правил по отношение на допълнителните филтри/лещи, ако Фотограф има интерес към тях.
Няма страшно, аз също имам време, че и желание да празнозлословя.
До следващия епизод
|
|