Автор: et9vail
Дата: 04-12-11 09:11
А бе Mom4il, що не вземеш да се засилиш и да си фраснеш тиквата в някое дърво че може да ти се оправи зрението и мозъка. Я си мери малко приказките, станал съм на 42 години и с търговия се занимавам от както се помня и то успешно, това ще разбереш като пусна за коледа 10бр. D7000 на 1600лв, 10бр. D90 на 1000лв... запечатани с гаранция, които пътуват вече насам, а переодично постоянно имам нови неща които идват и си заминават, така че ако аз съм новопрохождащ търговец, ти трябва да си новопрохождащ фотограф, но като разгледах галерията ти виждам че снимките ти са професионално направени и не говоря наезуст за тебе, а първо проверявам, така трябваше да направиш и ти, провери и тогава пиши. Хайде сега ми кажи според тебе какво съм направил на тоззи линк >>
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......
Всичко е подробно описано в този линк, но там хората недоволстват че няма реални снимки и поради тази причина съм ги пуснал и по отделно със снимков материал
А ти hemilio, какъв ти е прблема, какво правиш по постовете, ходиш и спамиш. БЛОКИРАН СИ!!!
|
|