Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся си Canon 35mm f/2
Автор: chakalov   
Дата:   01-11-11 08:24

Привет!

След като безуспешно прерових поне едно 20на страници от секцията за продавани обективи и намерих една единствена обява, но уви вече приключила, пускам тази тема тук.

Търся си един читав Canon 35mm f/2 от онези запазените Корекомски бройки, които се намират в София. ;) Ако някой има желанието да ми продаде своя такъв обектив нека директно ми се обади на ....... За цената ще се разберем в последствие.

Благодаря!

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся си Canon 35mm f/2
Автор: nick.sun   
Дата:   03-11-11 00:17

Коректен и точен. Успех с намирането на 35mm f/2 ! [smilie24]

Дата:   29-11-11 17:52

Коледа наближава!!! Искам си подаръка [smitten]

Автор: nick.sun   
Дата:   21-12-11 10:36

[smilie24]

Автор: fotorafi   
Дата:   22-12-11 12:36

Колега Чакалов, няма по-хубав Коледен дар за нас фотографите от хубав обектив или камера. Един мой приятел и стар колега ми донесе вчера един великолепен Канонски обектив,като нов неползван Канон ФЛ 3,5/28 мм ,японско производство с двете капачки. На байонета ФД/ стария байонет на Канона/ Слав 61 от Търново може да ти смени закрепващия байонет и да монтира лесно с 4 винтчета байонет за ЕОС. Можеш и да го ползваш с преходник от байонет ФД > баионет за ЕОС
Цената му е изгодна 75 лв. Нов, неползван
За подробности: София 0886-711-193, Рафи

Публикацията е редактирана (22-12-11 12:40)

Дата:   22-12-11 23:27

Колега Рафи!

Искрено благодаря за предложението, но днес направо си бе Коледа на квадрат за мен след като друг любезен колега направо на крака ми донесе въпросния Canon 35mm f/2, който така желаех. И то на топ цена! Ако това не се бе случило буквално час-два преди твоята публикация вероятно щях да се възползвам от предложението ти.

Още веднъж благодаря на отзовалите се и най-вече на varushev, който ми продаде обектива си!

Поздрави и весели празници! [beer]

Темата да се счита за приключена [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР