Автор: RIP
Дата: 27-09-11 18:50
Закупих ги от съфорумец преди около 2-3 месеца, защото ми предстоеше доста дълга обиколка из Европа. Причината за продажба е същата тази обиколка, която занули кредитната ми карта . Апаратът е отличен и като цяло съм супер доволен... вероятно по-натам отново ще се сдобия със същия, но на този етап предпочитам да го продам.
Тялото и обективът са в гаранция до 25.11.2012 г. към Фотосинтезис. Освен това са застраховани до 25.11.2011 г. към Уника. Към тях подарявам UV филтър - Hoya UV Pro1 Digital Multi-Coated, който е ползван 10-ина дни. Подарявам и 8GB карта с памет. Кадрите са около 16000. Комплектът е с всички кутии, книжки, хартийки, сенници и каквото още се сетите.
И така:
Nikon D7000
+ Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 G ED VR
+ Hoya UV Pro1 Digital Multi-Coated 67mm
+ 8GB Kingston
+ над година гаранция
+ застраховка
Цена: 1800 лв.
Снимки не съм сложил, защото няма с какво да ги снимам, а са неразличими от нови. Засега не се продават поотделно, но ако има интерес ще се разберем нещо. Бартери не ме интерсуват, поради естеството на причината за продажба.
Може да се види и пробва в София. За страната изпращам през Еконт. Може да ми пишете тук, на лично или да звъннете на 0885744441 (Жоро).
|
|