Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам Praktica MTL 5
Автор: asazi   
Дата:   27-02-06 16:23

Продавам Praktica MTL 5 - обектив: Pentakon auto 1.8/50
В отлично състояние е - самоснимачка,светломер всичко му бачка!
Ако се интересувате пишете и кажете колко предлагате!

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Praktica MTL 5
Автор: exo99   
Дата:   27-02-06 16:53

65 лева

Автор: ALBIREO   
Дата:   27-02-06 17:10

45 лева

Автор: miton   
Дата:   28-02-06 00:16

50 лева

Автор: m1aden   
Дата:   28-02-06 01:08

48.56 лева

Автор: miton   
Дата:   28-02-06 01:28

51.51 лв.

Дата:   28-02-06 01:48

Кажи си ти цена

Дата:   28-02-06 06:54

Може да ви изглежда много , но ще ми е трудно да смъкна под 150, а за парите които ми пре длагате досега мога да ви дам само един прост Зенит!

Автор: maldito   
Дата:   28-02-06 07:14

Зенита никога не е бил проздт[smilie19]
а ПРактиката струва не повече от това което ти предлагат[smilie18]

Публикацията е редактирана (28-02-06 07:15)

Дата:   28-02-06 10:05

E aз се оттеглям от пазаруването

Автор: apollo   
Дата:   28-02-06 10:56

Изчакай около 30-40 години тогава ще е с висока антикварна стойност:-)))))))))))))))

Дата:   28-02-06 14:48

Аре мнгознайковците да не се обаждат ,защото питах дори и учителите ми ... а те знаята мнооооооооооооого по - добре от вас.А зенита е прост не проздт сравнение с практиката ми!И като не искате не копувайте не съм ви насочила пистолет към главите.....просто не си врете "професионалното" мнение там кадето нетрябва !

Автор: Viper   
Дата:   28-02-06 17:42

https://photo-forum.net/joro/emoticons/SUNbigeyes.gif https://photo-forum.net/joro/emoticons/SUNbigeyes.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif
За тези пари може да се вземе Canon 1000F барабар с обектива 35-80mm AF

Автор: apollo   
Дата:   28-02-06 18:01

Тия учители свързват практичката с изгубените си младини и ако зависеше от тях щеше да е по добра и от DSLR...

Живей в настоящето.........................

Дата:   28-02-06 18:36

Много се радвам че за тия пари можеш да си вземеш нещо по-добро,но аз продавам това и за толкова пари ... това е положението . Има хорица дето се кефят на по-стара техника...всякакви хора ,всякакви желания и ако вие не сте от тях не давайте излишни коментари ,защото това не ви е чат стая!

Автор: tofo   
Дата:   28-02-06 18:44

виж това
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=39706&t=38922&phorum_uriauth=#reply_39706
шест дни седя това и на тази цена

Публикацията е редактирана (28-02-06 18:46)

Автор: rolla   
Дата:   28-02-06 18:46

Умната практика наистина е малко по добра от простия зенит,но сега гледам се продава Зенит 12ХР за 30 кинта(най-малко простия Зенит!!!) значи 50-60 за практиката е доста харабежно,ОК с обектив ги докарваме до 75.Иначе учителите трябва да се слушат,те нали за това са учители,хахаха[smilie5] [smilie5] .М/у дугото да ми обясниш само зенита с какво по-точно ти простее[smilie11] .Моя е доста умен и мери ИДЕАУНО.Тая практика дали е толкова умна[smilie7]

Автор: maldito   
Дата:   28-02-06 19:08

малииии не знаех че ЗЕНИТА е прост ,а не прозд[smilie11] [smilie10] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: Георги   
Дата:   28-02-06 19:25

ха ха ха 150 лева [smilie11]

ако е с такумар 50/1.4 за тия пари ще я взема практиката :) с тоя пентакон ... не

Автор: Viper   
Дата:   28-02-06 20:07

asazi написа:

> Много се радвам че за тия пари можеш да си вземеш нещо
> по-добро,но аз продавам това и за толкова пари ... това е
> положението . Има хорица дето се кефят на по-стара
> техника...

asazi,не просто "мога" а съм го направил.И то точно защото обичам по-старата техника и понякога се кефя да щракам с филмов апарат.За останалото време имам Digital Rebel.[shtrak] Аре успех и дано ти дадат поне 70 лв.

P.S. нали не мислиш,че меренето на F1000 е по-зле от това на практиката? [smilie8] [smilie5]

Дата:   28-02-06 20:53

Вижте какво купих го за 250 още двама души имат като моя за по 200 лв. съжелявам ,че му искам 150 лв. и при положение ,че учители по фотогрофия ми казват ,че мога да му взема толкова!
Не ви харесва цената .....ами добре......неможете да си го позволите......ваш си проблем.....имате по-добри предложения......ами тогава какво изобщо ви дреме за колко го продавам ходете при това дето можете и искате да си купите , не се заяждаите и не се дръжте като злобари!
Лека нощ!

Автор: 6traka4a   
Дата:   28-02-06 22:10

Там дето те учат на фотография, май не учите икономика...[smilie18] [smilie6]

Автор: next_time   
Дата:   01-03-06 02:00

Човек ти си единствения/единствената които/която се държи злобно.Всички други се забавляват на злобицата ти.Някой ти бил казал - ами като толкова знае да ти го плати на 150 и да го препродаде за 200 и е 50 напред.Карай го по-спокоино.Апаратчето наистина не струва парите които му искаш.Ако за теб има стоиност просто си го запази.Или по-скоро пробвай да го продадеш някъде другаде - например в средите в който се движиш и където битува мнението че върви по 250.Тук на краставичари краставици продаваш.(нямам предвид себе си).
Явно си малка/малък и затова приемаш толкова болезнено факта че си се прекарал/а с покупката.Споко аз поне веднъж седмично правя подобни неудачни покупки на апаратчета и продължава да не ми пука.Даже си ги редя на предна линия за да ме подсещат че колкото и да си мислиш че си печен все някой ще те убеди да се наведеш за сапуна.
Я не го продавай а си всеми от на ZED евтините ленти и си щракай.Виж колко добре се справяш и с него.

Автор: canonio   
Дата:   01-03-06 04:31

Асази,
никак не е лошо да хвърлиш един поглед на предишни продажби във базара. Помага.

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=40547&t=40149&phorum_uriauth=#reply_40547

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=42897&t=41933&phorum_uriauth=#reply_42897

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=39308&t=30685&phorum_uriauth=#reply_39308

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=38074&t=36767&phorum_uriauth=#reply_38074

Сега кажи защо един човек колкото и да обича стара техника ще ти даде 150 лв ?

Този въпрос може да го зададеш на учителите си. Освен ако някой от тях не ти е продал апарата да ти направи "услуга".[smilie25]

И не се сърди на коментарите защото тука има хора които от много години купуват/продават фототехника и подхождат директно като към продавач. Сантименталната стойност на стоката
си остава при теб. Никой не я плаща.

И аз си имам една Смяна 8м, един Киев, Зенит и Агфа които никога не бих продал.

Публикацията е редактирана (01-03-06 04:35)

Дата:   01-03-06 08:16

Сега кажи защо един човек колкото и да обича стара техника ще ти даде 150 лв ?

Защото обича стара техника [smilie5] !

Пък и моя си има филтър само че е оранжав, има си има кожена калъфка ,и е в перфектно състояние.Признавам,че немога да предложа пръстени ,жило или светкавица,а единственото което мога да добавя е цял кашон със стара хартия,но знам ,че надали някой би си взел такава и затова не я и споменавам!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР